Απάντησε στις ΗΠΑ η Τουρκία - «Έτοιμη να ανταποδώσει όποιο μέτρο ληφθεί σε βάρος της»

Απάντησε στις ΗΠΑ η Τουρκία - «Έτοιμη να ανταποδώσει όποιο μέτρο ληφθεί σε βάρος της»

Σε νέες δηλώσεις προέβη το Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας μέσω του εκπροσώπου του, Χαμί Ακσόι, σχετικά με τη δήλωση του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ για την επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία.

Το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ έκανε νωρίτερα μια δήλωση σχετικά με την προετοιμασία των ΗΠΑ για την επιβολή κυρώσεων κατά της Τουρκίας για τη στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις, η Τουρκία αγωνίζεται εναντίον τρομοκρατικών ομάδων που αποτελούν σοβαρή απειλή για την εθνική της ασφάλεια και αυτός ο αγώνας θα επιδιωχθεί με αποφασιστικότητα.

Η τουρκική πλευρά, μάλιστα, έχει καταστήσει σαφές ότι είναι έτοιμη να ανταποδώσει όποιο μέτρο ληφθεί σε βάρος της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE