Απάντησε στις ΗΠΑ η Τουρκία - «Έτοιμη να ανταποδώσει όποιο μέτρο ληφθεί σε βάρος της»

Απάντησε στις ΗΠΑ η Τουρκία - «Έτοιμη να ανταποδώσει όποιο μέτρο ληφθεί σε βάρος της»

Σε νέες δηλώσεις προέβη το Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας μέσω του εκπροσώπου του, Χαμί Ακσόι, σχετικά με τη δήλωση του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ για την επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία.

Το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ έκανε νωρίτερα μια δήλωση σχετικά με την προετοιμασία των ΗΠΑ για την επιβολή κυρώσεων κατά της Τουρκίας για τη στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις, η Τουρκία αγωνίζεται εναντίον τρομοκρατικών ομάδων που αποτελούν σοβαρή απειλή για την εθνική της ασφάλεια και αυτός ο αγώνας θα επιδιωχθεί με αποφασιστικότητα.

Η τουρκική πλευρά, μάλιστα, έχει καταστήσει σαφές ότι είναι έτοιμη να ανταποδώσει όποιο μέτρο ληφθεί σε βάρος της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE