ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί ο 26χρονος - Συνελήφθη σπίτι του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί ο 26χρονος - Συνελήφθη σπίτι του

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για έκδοση διατάγματος κράτησης του, οδηγήθηκε 26χρονος, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Το Δικαστήριο εξέδωσε το Σάββατο (12/10) εναντίον του διάταγμα εξαήμερης κράτησης.

Ο 26χρονος συνελήφθη την Παρασκευή (11/10), μετά από έρευνα που διενήργησαν μέλη της ΥΚΑΝ, στην οικία του, στη Λεμεσό.

Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 64 συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 85 γραμμάρια κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Εντοπίζονται ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα – Νίκος Αναστασιάδης και Ρίκκος Ερωτοκρίτου στα κατονομαζόμενα πρόσωπα - Πίνακας

«Κράτος Μαφία»: Εντοπίζονται ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα – Νίκος Αναστασιάδης και Ρίκκος Ερωτοκρίτου στα κατονομαζόμενα πρόσωπα - Πίνακας

Η Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς περιορίστηκε σε πρόσωπα (φυσικά ή νομικά) στα οποία καταλογίζονται ενδεχόμενες πράξεις διαφθοράς, και πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως να συνδέονται με άλλα αδικήματα που δεν συνδέονται με πράξεις διαφθοράς και δυνάμει του Άρθρου 9 (3), του Νόμου.

BEST OF TOTHEMAONLINE