ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί ο 26χρονος - Συνελήφθη σπίτι του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί ο 26χρονος - Συνελήφθη σπίτι του

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για έκδοση διατάγματος κράτησης του, οδηγήθηκε 26χρονος, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Το Δικαστήριο εξέδωσε το Σάββατο (12/10) εναντίον του διάταγμα εξαήμερης κράτησης.

Ο 26χρονος συνελήφθη την Παρασκευή (11/10), μετά από έρευνα που διενήργησαν μέλη της ΥΚΑΝ, στην οικία του, στη Λεμεσό.

Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 64 συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 85 γραμμάρια κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει εισέλθει στην τελική ευθεία, το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται πλέον στους ισχυρούς παίκτες του πολιτικού σκηνικού. Αντίθετα, η πιο σκληρή και αβέβαιη μάχη δίνεται από τα μικρά κόμματα, τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα ωμό δίλημμα: κοινοβουλευτική επιβίωση ή πολιτική περιθωριοποίηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE