Iαπωνία: Περιμένουν τυφώνα - Tους χτύπησε και σεισμός 5,3 Ρίχτερ

Iαπωνία: Περιμένουν τυφώνα - Tους χτύπησε και σεισμός 5,3 Ρίχτερ

Ισχυρή σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,3 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ, έπληξε στις 12/10 την Ιαπωνία.

Ο Εγκέλαδος έπληξε τη χώρα του «ανατέλλοντος ηλίου» όπου αναμένεται η επέλαση του τυφώνα Χαγκίμπις.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές στην Ιαπωνία έδωσαν οδηγία σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, καθώς εκφράζονται φόβοι για πλημμύρες εν αναμονή του τυφώνα Χαγκίμπις, που απειλεί να πλήξει σήμερα τη χώρα με τις σφοδρότερες βροχοπτώσεις και τους ισχυρότερους ανέμους των τελευταίων 60 ετών.

Οι δημοτικές αρχές αρκετών περιοχών προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από σημεία που θεωρείται ότι απειλούνται, μεταξύ των οποίων και κάποια στην ευρύτερη περιοχή του Τόκιο, σύμφωνα με το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο NHK.

Από Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE