Iαπωνία: Περιμένουν τυφώνα - Tους χτύπησε και σεισμός 5,3 Ρίχτερ

Iαπωνία: Περιμένουν τυφώνα - Tους χτύπησε και σεισμός 5,3 Ρίχτερ

Ισχυρή σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,3 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ, έπληξε στις 12/10 την Ιαπωνία.

Ο Εγκέλαδος έπληξε τη χώρα του «ανατέλλοντος ηλίου» όπου αναμένεται η επέλαση του τυφώνα Χαγκίμπις.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές στην Ιαπωνία έδωσαν οδηγία σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, καθώς εκφράζονται φόβοι για πλημμύρες εν αναμονή του τυφώνα Χαγκίμπις, που απειλεί να πλήξει σήμερα τη χώρα με τις σφοδρότερες βροχοπτώσεις και τους ισχυρότερους ανέμους των τελευταίων 60 ετών.

Οι δημοτικές αρχές αρκετών περιοχών προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από σημεία που θεωρείται ότι απειλούνται, μεταξύ των οποίων και κάποια στην ευρύτερη περιοχή του Τόκιο, σύμφωνα με το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο NHK.

Από Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Έχουμε θετική ανακοίνωση που αφορά το γεγονός ότι όλοι έχουν αποδεχθεί τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης που δεν ήταν δεδομένη πριν έρθει ο ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE