ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΥΠΡΙΟΥ – ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: «Έχει επανεγκατασταθεί στο σπίτι του εδώ και 10 χρόνια – Ήταν στη μέση του δρόμου ο πεζός»

ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΥΠΡΙΟΥ – ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: «Έχει επανεγκατασταθεί στο σπίτι του εδώ και 10 χρόνια – Ήταν στη μέση του δρόμου ο πεζός»

«Δεν πήγε στα κατεχόμενα για τζόγο ή οτιδήποτε άλλο επιλήψιμο».

Αυτή είναι η θέση που εξέφρασε στο ThemaOnline συγγενικό πρόσωπο του 59χρονου που συνελήφθη από τις κατοχικές «αρχές» την Παρασκευή (11/10) για το θανατηφόρο που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Μόρφου Κερύνειας.

Το εν λόγω άτομο που θέλησε να μην δημοσιευτεί το όνομά του και ο βαθμός συγγένειάς του με τον 59χρονο, υποστήριξε τα ακόλουθα: «Εδώ και 10 χρόνια έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην περιουσία του στα κατεχόμενα. Δεν είναι κάποιος που μεταβαίνει εκεί για να περνά καλά».

Μίλησε και για τις συνθήκες του τροχαίου: «Τον έχω επισκεφτεί μετά τη σύλληψή του και είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Την ώρα που έγινε η μοιραία τροχαία σύγκρουση πήγαινε για να πάρει φαγητό. Ο πεζός ήταν στη μέση του δρόμου. Υπάρχουν και αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τι έγινε».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε τ/κ μέσα ενημέρωσης το δυστύχημα έγινε γύρω στις 20:20 όταν το όχημα που οδηγούσε 59χρονος Ελληνοκύπριος υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 65χρονο πεζό. Πρόκειται για τον Hüseyin Aşık ο θάνατος του οποίου, όπως μεταδίδεται, ήταν ακαριαίος.

Ο 59χρονος Κύπριος οδηγήθηκε το Σάββατο (12/10) στο ψευδοδικαστήριο, το οποίο ενέκρινε την 3ήμερη προσωποκράτησή του.

Η προσαγωγή του καλύφθηκε ευρέως από τ/κ ιστοσελίδες, ενώ η ψευδοαστυνομία φρόντισε να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top