ΛΕΜΕΣΟΣ: Θανατηφόρο δυστύχημα στο Ακρωτήρι – 23χρονος κάηκε ζωντανός στο όχημα του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θανατηφόρο δυστύχημα στο Ακρωτήρι – 23χρονος κάηκε ζωντανός στο όχημα του

Φρικτό θάνατο βρήκε 23χρονος άνδρας από την Λεμεσό, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 13/10, στον δρόμο Ασώματου – Ακρωτηρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άτυχος νεαρός, οδηγούσε το αυτοκίνητό του, όταν παρέκκλινε της πορείας του  με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε κυπαρίσσια που βρίσκοται στην άκρη του δρόμου.

Το όχημα, από την σύγκρουση, άρπαξε φωτιά και ακολούθως εξερράγη  με αποτέλεσμα ο άτυχος 23χρονος να βρει ακαριαία τον θάνατο.

Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική μέλη της οποίας έσβησαν τη φωτιά, ενώ ο δρόμος που σημειώθηκε το τροχαίο παραμένει κλειστός.

 Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία των βρετανικών Βάσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE