ΛΕΜΕΣΟΣ: Θανατηφόρο δυστύχημα στο Ακρωτήρι – 23χρονος κάηκε ζωντανός στο όχημα του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θανατηφόρο δυστύχημα στο Ακρωτήρι – 23χρονος κάηκε ζωντανός στο όχημα του

Φρικτό θάνατο βρήκε 23χρονος άνδρας από την Λεμεσό, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 13/10, στον δρόμο Ασώματου – Ακρωτηρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άτυχος νεαρός, οδηγούσε το αυτοκίνητό του, όταν παρέκκλινε της πορείας του  με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε κυπαρίσσια που βρίσκοται στην άκρη του δρόμου.

Το όχημα, από την σύγκρουση, άρπαξε φωτιά και ακολούθως εξερράγη  με αποτέλεσμα ο άτυχος 23χρονος να βρει ακαριαία τον θάνατο.

Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική μέλη της οποίας έσβησαν τη φωτιά, ενώ ο δρόμος που σημειώθηκε το τροχαίο παραμένει κλειστός.

 Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία των βρετανικών Βάσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.