ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κατάσταση του οδικού δικτύου – Σε ποιους δρόμους εκτελούνται έργα

Η κατάσταση του οδικού δικτύου – Σε ποιους δρόμους εκτελούνται έργα

Στο κέντρο της Λευκωσίας, συνεχίζονται οι εργασίες για ανάπλαση της λεωφόρου Κυριάκου Μάτση, στην περιοχή Αγίων Ομολογητών, στην Λευκωσία.

Λόγω των εργασιών το τμήμα της λεωφόρου Κυριάκου Μάτση, από τη συμβολή με την οδό Στέλιου Μαυρομμάτη, μέχρι την οδό Κρατίνου, παραμένει κλειστό για την τροχαία κυκλοφορία, ενώ τα υπόλοιπα τμήματα της λεωφόρου είναι ανοικτά για την τροχαία κυκλοφορία.

Η τροχαία κυκλοφορία, διοχετεύεται ανάλογα προς Λευκωσία και προς Στρόβολο, μέσω παρακείμενων παρόδων.

Για τις διακινήσεις τους από το Στρόβολο προς την Λευκωσία, οι οδηγοί οχημάτων μπορούν να χρησιμοποιούν την λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη και τις λεωφόρους Ακροπόλεως και Νίκης. Μπορούν εναλλακτικά να χρησιμοποιούν το ανοικτό τμήμα της λεωφόρου Κυριάκου Μάτση, από όπου η τροχαία κυκλοφορία διοχετεύεται προς Λευκωσία μέσω των οδών Στέλιου Μαυρομμάτη, Ικάρου, Δαιδάλου, Κνωσού και Γλαύκου.

Για τις διακινήσεις τους από την Λευκωσία προς το Στρόβολο, οι οδηγοί οχημάτων μπορούν να χρησιμοποιούν τις λεωφόρους Νίκης και Ακροπόλεως και την λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν τις οδούς Γλαύκου, Άννινου, Δαιδάλου, Ανδρεάδου και Στέλιου Μαυρομμάτη για να κατευθύνονται προς το ανοικτό τμήμα της λεωφόρου Κυριάκου Μάτση και στη συνέχεια να κατευθύνονται προς το Στρόβολο.

Σχετικός χάρτης για τις εν λόγω ρυθμίσεις τροχαίας, καθώς και πληροφορίες για εναλλακτικούς δρόμους, δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας.

Την ίδια στιγμή στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, από τον κόμβο Επισκοπής, μέχρι τη γέφυρα της Πέτρας του ρωμιού εκτελούνται εργασίες αποχέτευσης ομβρίων υδάτων καθώς και εργασίες κατασκευής δύο νέων ανοιγμάτων σε διάφορα τμήματα της κεντρικής νησίδας του δρόμου. Στα τμήματα όπου εκτελούνται οι εργασίες, οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας, μήκους 350μ. περίπου και στις δύο κατευθύνσεις, παραμένουν κλειστές καθ΄ όλο το εικοσιτετράωρο και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στις λωρίδες βραδείας κυκλοφορίας

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για ολα τα οδικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη μέσω της πλατφόρμας www.traffic4cyprus.org.cy

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΕΔΕΚ ο Γιώργος Βαρνάβα, μέσω γραπτής δήλωσης του, στην οποία εξηγεί τους λόγους της απομάκρυνσης του, ενώ την ίδια ώρα «πυροβολεί» και τον Πρόεδρο του κόμματος, Μαρίνο Σιζόπουλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top