ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έφεραν κράνη ο Νεκτάριος και η 25χρονη – Χειρουργήθηκε πριν αποβιώσει

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έφεραν κράνη ο Νεκτάριος και η 25χρονη – Χειρουργήθηκε πριν αποβιώσει

Ο Νεκτάριος Ζαλιστής από την Λευκωσία, είναι το νέο θύμα της ασφάλτου. Ο 50χρονος έχασε τη ζωή του έπειτα από σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στον δρόμο Περιστερώνας – Ακακίου. 

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην σκηνή όπου σημειώθηκε το νέο θανατηφόρο τροχαίο την Κυριακή (13/10), διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος 50χρονο μοτοσικλετιστής και η συνεπιβάτης του, έφεραν κράνη την ώρα της σύγκρουσης.

Μετά την σφοδρή σύγκρουση της μοτοσικλέτας με διπλοκάμπινο όχημα, τα δύο πρόσωπα που επέβαιναν σε αυτή, μεταφέρθηκαν στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου εκεί ο 50χρονος Ζαλιστής, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Η ζωή της 25χρονης γυναίκας που επέβαινε στην μοτοσικλέτα, θυμίζουμε ότι δεν κινδυνεύει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

Στην παραδοχή ότι υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της ΑΗΚ ως προς τις ενέργειες που απαιτούνταν για την προώθηση της αγοράς και εγκατάστασης νέων γεννητριών στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Δεκέλειας, προχώρησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE