ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξεγέλασαν διανομέα φαγητού στέλνοντας τον «στο πουθενά» – Κατέληξε στο νοσοκομείο και χωρίς λεφτά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξεγέλασαν διανομέα φαγητού στέλνοντας τον «στο πουθενά» – Κατέληξε στο νοσοκομείο και χωρίς λεφτά

Τέσσερα νεαρά πρόσωπα, φέρονται να επιτέθηκαν και να λήστεψαν 26χρονο διανομέα φαγητού στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 26χρονου διανομέα πιτσαρίας, γύρω στις 10 το βράδυ της Κυριακής (13/10) ενώ αναζητούσε συγκεκριμένη διεύθυνση στον ποταμό Γερμασόγειας, αντιλήφθηκε ότι αυτή, δεν αντιστοιχεί σε σπίτι αλλά σε οικόπεδο.

Στην συνέχεια, τον πλησίασε ένας νεαρός που ισχυρίστηκε ότι ήταν το πρόσωπο που έκανε την παραγγελία. Μετά, εμφανίστηκαν άλλα τρία πρόσωπα που φορούσαν φούτερ με κουκούλα και επιτέθηκαν στον 26χρονο.

Από τον διανομέα φαίνεται ότι οι τέσσερις νεαροί έκλεψαν 523 ευρώ από εισπράξεις, όλες τις παραγγελίες, το κινητό του και 20 ευρώ δικά του.

Ο 26χρονος περιέγραψε στις Αρχές τα άτομα που φέρονται να του επιτέθηκαν. Όπως είπε, πρόκειται για νεαρά πρόσωπα ηλικιών 16-20 ετών, που μιλούσαν ελληνικά.

Να σημειωθεί ότι ο διανομέας, επισκέφθηκε το νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχθηκε, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάκωση αυχένα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Μήνυμα για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των κρατών-μελών έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της Κυπριακής Προεδρίας να εργαστεί μέχρι το τέλος της θητείας της για μια πιο αυτόνομη, ανταγωνιστική και ευημερούσα Ευρώπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE