ΕΠ. ΠΑΦΟΥ: Σύλληψη 75χρόνου -Δυο κοπέλες τον κατήγγειλαν για... κακές προθέσεις

ΕΠ. ΠΑΦΟΥ: Σύλληψη 75χρόνου -Δυο κοπέλες τον κατήγγειλαν για... κακές προθέσεις

Σε σύλληψη 75χρόνου κοινοτάρχη σε χωριό της Επαρχίας Πάφου προχώρησε η Αστυνομία στις 17:30 το απόγευμα της Δευτέρας (14/10).

Συγκεκριμένα η Αστυνομία δέχτηκε καταγγελία από δύο κοπέλες ότι ο 75χρόνος τους επιτέθηκε με πρόθεση την σεξουαλική παρενόχληση.


Η υπόθεση εξετάζεται από την Αστυνομία και περιμένουμε να έχουμε σύντομα περισσότερες εξελίξεις για το θέμα.

Κωνσταντίνος Νεοφύτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.