Χριστίνα Παυλίδου: Θα έπαιζα σε επεισόδιο της Αίγιας Fuxia, αλλά…

Χριστίνα Παυλίδου: Θα έπαιζα σε επεισόδιο της Αίγιας Fuxia, αλλά…

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό tv mania και στον Κωνσταντίνο Χάμπαλη, η Χριστίνα Παυλίδου αποκάλυψε πως θα συμμετείχε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Αίγια Fuxia αλλά τα σχέδια άλλαξαν τελευταία στιγμή.

Με αφορμή τη νέα συνεργασία της με τον Λώρη Λοιζίδη , η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε ότι στο παρελθόν (συγκεκριμένα το 2010) θα εμφανιζόταν ως Ναστάζια στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Αιγια Fuxia και η Χριστιάνα Αρτεμίου ως Oρθοδοξία στο τελευταίο επεισόδιο του "Bουράτε Γειτόνοι" που τότε επέστρεψε για ένα μικρό νέο κύκλο επεισοδίων.

Η συνεργασία, όπως δήλωσε, συμφωνήθηκε από τους σεναριογράφους των σειρών Γιώργο Τσίακκα, Λώρη Λοιζίδη και Χριστιάνα Αρτεμίου και οι σκηνές γυρίστηκαν κανονικά αλλά δεν προβλήθηκαν ποτέ.

Όπως ανέφερε η Χριστίνα Παυλίδου δεν θυμάται ακριβώς τι έγινε τότε ανάμεσα στα δύο κανάλια (Sigma και ΑΝΤ1) και δεν έπαιξαν οι σκηνές αλλά δήλωσε ότι θα είχε πλάκα αν γινόταν.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Νεοφύτου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Νέα σελίδα ανοίγει στην ΕΔΕΚ, με τη Σοφία Χριστοδούλου Μακρή να αναδεικνύεται νέα Πρόεδρος του κόμματος, γράφοντας παράλληλα ιστορία ως η πρώτη γυναίκα και η νεαρότερη Πρόεδρος του Κινήματος.