Χριστίνα Παυλίδου: Θα έπαιζα σε επεισόδιο της Αίγιας Fuxia, αλλά…

Χριστίνα Παυλίδου: Θα έπαιζα σε επεισόδιο της Αίγιας Fuxia, αλλά…

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό tv mania και στον Κωνσταντίνο Χάμπαλη, η Χριστίνα Παυλίδου αποκάλυψε πως θα συμμετείχε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Αίγια Fuxia αλλά τα σχέδια άλλαξαν τελευταία στιγμή.

Με αφορμή τη νέα συνεργασία της με τον Λώρη Λοιζίδη , η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε ότι στο παρελθόν (συγκεκριμένα το 2010) θα εμφανιζόταν ως Ναστάζια στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Αιγια Fuxia και η Χριστιάνα Αρτεμίου ως Oρθοδοξία στο τελευταίο επεισόδιο του "Bουράτε Γειτόνοι" που τότε επέστρεψε για ένα μικρό νέο κύκλο επεισοδίων.

Η συνεργασία, όπως δήλωσε, συμφωνήθηκε από τους σεναριογράφους των σειρών Γιώργο Τσίακκα, Λώρη Λοιζίδη και Χριστιάνα Αρτεμίου και οι σκηνές γυρίστηκαν κανονικά αλλά δεν προβλήθηκαν ποτέ.

Όπως ανέφερε η Χριστίνα Παυλίδου δεν θυμάται ακριβώς τι έγινε τότε ανάμεσα στα δύο κανάλια (Sigma και ΑΝΤ1) και δεν έπαιξαν οι σκηνές αλλά δήλωσε ότι θα είχε πλάκα αν γινόταν.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Νεοφύτου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE