Ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας στο ύψος της Κοφίνου

Ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας στο ύψος της Κοφίνου

Ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας σημειώθηκε γύρω στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης (16/10) όταν αυτοκίνητο ιδιωτικής χρήσης συγκρούστηκε με νταλίκα πριν την έξοδο της Κοφίνου. 

Η Αστυνομία προχώρησε σε κλείσιμο της δεξιάς λωρίδας. 

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας υπήρξε μόνο ελαφρύς τραυματισμός.

Αφού πρώτα έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες από πλευράς Αστυνομίας για να καταστεί ασφαλές το οδόστρωμα, η λωρίδα κυκλοφορίας δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία. 

Κωνσταντίνος Νεοφύτου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE