Ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας στο ύψος της Κοφίνου

Ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας στο ύψος της Κοφίνου

Ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας σημειώθηκε γύρω στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης (16/10) όταν αυτοκίνητο ιδιωτικής χρήσης συγκρούστηκε με νταλίκα πριν την έξοδο της Κοφίνου. 

Η Αστυνομία προχώρησε σε κλείσιμο της δεξιάς λωρίδας. 

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας υπήρξε μόνο ελαφρύς τραυματισμός.

Αφού πρώτα έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες από πλευράς Αστυνομίας για να καταστεί ασφαλές το οδόστρωμα, η λωρίδα κυκλοφορίας δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία. 

Κωνσταντίνος Νεοφύτου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE