Ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας στο ύψος της Κοφίνου

Ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας στο ύψος της Κοφίνου

Ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας σημειώθηκε γύρω στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης (16/10) όταν αυτοκίνητο ιδιωτικής χρήσης συγκρούστηκε με νταλίκα πριν την έξοδο της Κοφίνου. 

Η Αστυνομία προχώρησε σε κλείσιμο της δεξιάς λωρίδας. 

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας υπήρξε μόνο ελαφρύς τραυματισμός.

Αφού πρώτα έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες από πλευράς Αστυνομίας για να καταστεί ασφαλές το οδόστρωμα, η λωρίδα κυκλοφορίας δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία. 

Κωνσταντίνος Νεοφύτου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Έκτακτη συνεδρία για την υπόθεση του Videogate και το πόρισμα του ποινικού ανακριτή Ανδρέα Πασχαλίδη θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως, με στόχο να εξετάσει το σύνολο της ανακριτικής διαδικασίας και τα συμπεράσματα της έρευνας, ενώ θα ζητηθεί και η κατάθεση ολόκληρου του πορίσματος στη Βουλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE