Ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας στο ύψος της Κοφίνου

Ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας στο ύψος της Κοφίνου

Ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας σημειώθηκε γύρω στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης (16/10) όταν αυτοκίνητο ιδιωτικής χρήσης συγκρούστηκε με νταλίκα πριν την έξοδο της Κοφίνου. 

Η Αστυνομία προχώρησε σε κλείσιμο της δεξιάς λωρίδας. 

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας υπήρξε μόνο ελαφρύς τραυματισμός.

Αφού πρώτα έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες από πλευράς Αστυνομίας για να καταστεί ασφαλές το οδόστρωμα, η λωρίδα κυκλοφορίας δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία. 

Κωνσταντίνος Νεοφύτου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE