ΚΥΠΡΟΣ: Βγήκε ο χάρος παγανιά - Φόρτωσε κυριολεκτικά τα ΠΑΝΤΑ στο φορτηγό του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Βγήκε ο χάρος παγανιά - Φόρτωσε κυριολεκτικά τα ΠΑΝΤΑ στο φορτηγό του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Είναι από αυτές τις εικόνες που τις κοιτάς και τις ξανακοιτάς και προσπαθείς να μπεις στην ψυχοσύνθεση αυτών των ανθρώπων.

Πέραν του γέλιου που προκαλεί η εικόνα, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά στους κυπριακούς δρόμους και αν δεν βάλουμε μυαλό, οι τίτλοι των δελτίων ειδήσεων θα είναι πάντα τραγικοί όπως τους συνηθίσαμε.  

Ένας οδηγός με περίσσια σιγουριά, κυκλοφορεί φορτωμένος κυριολεκτικά τα ΠΑΝΤΑ. Δεν βαριέσαι, με μια κούρσα τα παίρνω όλα.

Ανδρ. Πογ.

Δείτε την φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης του ThemaOnline:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.