ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: «Ο Μάριος μου φώναζε σταμάτα να κλαις»- «Δεν θα ήταν έκπληξη αν με σκότωνε» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: «Ο Μάριος μου φώναζε σταμάτα να κλαις»- «Δεν θα ήταν έκπληξη αν με σκότωνε» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ενώπιον Δικαστηρίου συνεχίστηκε την Τετάρτη 16/10 η υπόθεση της 19χρονης Βρετανίδας, που κατηγορείται για «δημόσια βλάβη» μετά από φερόμενη ψευδή κατάθεσή της στην οποία έκανε λόγο για βιασμό της από 12 Ισραηλινούς.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Τη διαδικασία παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον και συνάδελφοι από τη Βρετανία με το ρεπορτάζ της DailyMail να αναφέρεται στους ισχυρισμούς της 19χρονης ενώπιον του Δικαστή.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την κατηγορούμενη, η οποία και πάλι ξέσπασε σε κλάματα μέσα στην αίθουσα του Δικαστηρίου, εξαναγκάστηκε από την Αστυνομία να ανασκευάσει την κατάθεσή της, καθώς φοβόταν ότι θα την απαγάγουν ή θα την σκοτώσουν(!).

Σημείωσε, παράλληλα, πως ο τρόπος γραφής και οι λέξεις που χρησιμοποιούνται δεν είναι Αγγλικά που χρησιμοποιεί ένας Βρετανός, αλλά είναι Ελληνικά- Αγγλικά (Greek-English).

«Είμαι μορφωμένη, φοιτώ στο πανεπιστήμιο και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έγραφα αυτή την παράγραφο» ήταν τα ακριβή λόγια της 19χρονης, σύμφωνα πάντα με την Daily Mail.

Παράλληλα, οι Δικηγόροι υπεράσπισής της υποστήριξαν ότι ο λοχίας Μάριος Χρίστου ήταν αυτός που της υπέβαλλε τι να γράψει.

Αναφορικά με το μετατραυματικό στρες από το οποίο υποφέρει, η 19χρονη δήλωσε ότι αυτό προέκυψε μετά από ένα ατύχημα με άλογο που είχε όταν ήταν μικρή και είχε ως αποτέλεσμα το άλογο να θανατωθεί με αποτέλεσμα να νιώθει υπεύθυνη για το χαμό του.

Συμπλήρωσε πως «στο αστυνομικό τμήμα και με τον τρόπο που με πλησίαζε ο Μάριος και φωνάζοντας σε μένα για να σταματήσω να κλαίω, αισθάνθηκα ευάλωτη».

«Ένιωθα ότι ήμουν σε κίνδυνο επειδή δεν ακολουθούσε την εκ του νόμου διαδικασία, δεν μου επιτράπηκε ούτε να έχω δικηγόρο», συνέχισε.

«Αισθάνθηκα αμέσως τη διαφθορά και τη συνωμοσία και δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη αν εκείνη τη στιγμή θα με είχε απαγάγει και θα σκότωνε».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top