Όμορφη κίνηση – ΕΚΕΙ και οι Κάσες και Θωμάς Ιωάννου

Όμορφη κίνηση – ΕΚΕΙ και οι Κάσες και Θωμάς Ιωάννου

Οι παίκτες της ΑΕΚ, Νάτσο Κάσες και Θωμάς Ιωάννου βρέθηκαν επισκέφθηκαν σήμερα τo Δ’ Δημοτικό Σχολείο Αραδίππου-Aγίου Φανουρίου και συμμετείχαν στην ημερίδα του σχολείου «Παίζω Δίκαια-Τρέφομαι Υγιεινά».

Η ενημέρωση από ΑΕΚ:

Σε συνέχεια του κοινωνικού μας έργου αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος, αποτελούμενη από τους ποδοσφαιριστές Θωμά Ιωάννου και Nacho Cases και τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας Κυριάκο Δημητρίου επισκέφθηκε σήμερα τo Δ’ Δημοτικό Σχολείο Αραδίππου-Aγίου Φανουρίου και συμμετείχε στην ημερίδα του σχολείου «Παίζω Δίκαια-Τρέφομαι Υγιεινά».

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους ποδοσφαιριστές μας, συνομίλησαν μαζί τους για το fair play και τις διατροφικές τους συνήθειες, για να ακολουθήσουν αυτόγραφα και αναμνηστικές φωτογραφίες.

Στην ημερίδα συμμετείχαν ποδοσφαιριστές και από τις υπόλοιπες ομάδες της Λάρνακας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE