Στις 22 Οκτωβρίου συνάντηση Ερντογάν - Πούτιν στο Σότσι

Στις 22 Οκτωβρίου συνάντηση Ερντογάν - Πούτιν στο Σότσι

Στις 22 Οκτωβρίου συναντάται στο Σότσι της Ρωσίας με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιιμίρ Πούτιν ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με πηγές που επικαλούνται τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης. 


Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22/10 και θα συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με την επέμβαση της Τουρκίας στην Τουρκία και το Ίντλιμπ. Η επίσκεψη θα είναι μονοήμερη.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.