Στις 22 Οκτωβρίου συνάντηση Ερντογάν - Πούτιν στο Σότσι

Στις 22 Οκτωβρίου συνάντηση Ερντογάν - Πούτιν στο Σότσι

Στις 22 Οκτωβρίου συναντάται στο Σότσι της Ρωσίας με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιιμίρ Πούτιν ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με πηγές που επικαλούνται τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης. 


Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22/10 και θα συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με την επέμβαση της Τουρκίας στην Τουρκία και το Ίντλιμπ. Η επίσκεψη θα είναι μονοήμερη.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE