Δίωρη στάση εργασίας στον ΟΑΥ

Δίωρη στάση εργασίας στον ΟΑΥ

Δίωρη στάση εργασίας πραγματοποιούν την Παρασκευή (18/10) οι εργαζόμενοι στον ΟΑΥ.

Διαμαρτύρονται για τη μη έγκριση από τη Βουλή του κονδυλίου που αφορά την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη για ενδονοσοκομειακές υπηρεσίες.

Ο Οργανισμός σε ανακοίνωση του χθες ενημερώνει ότι ως αποτέλεσμα της στάσης εργασίας, από τις 9:00 π.μ. έως τις 11:00 π.μ., το κοινό δεν θα μπορεί να εξυπηρετείται για υπηρεσίες οι οποίες παρέχονται από τα κεντρικά γραφεία του ΟΑΥ (οδός Κλήμεντος 17-19, 1061, Λευκωσία).

Σημειώνεται ότι οι υπηρεσίες που παρέχονται από το Κέντρο Εξυπηρέτησης του ΓεΣΥ είτε τηλεφωνικώς στο 17000 είτε ηλεκτρονικά στο [email protected] καθώς και όλες οι λειτουργίες του ΓεΣΥ μέσω του Συστήματος Πληροφορικής θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE