Δίωρη στάση εργασίας στον ΟΑΥ

Δίωρη στάση εργασίας στον ΟΑΥ

Δίωρη στάση εργασίας πραγματοποιούν την Παρασκευή (18/10) οι εργαζόμενοι στον ΟΑΥ.

Διαμαρτύρονται για τη μη έγκριση από τη Βουλή του κονδυλίου που αφορά την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη για ενδονοσοκομειακές υπηρεσίες.

Ο Οργανισμός σε ανακοίνωση του χθες ενημερώνει ότι ως αποτέλεσμα της στάσης εργασίας, από τις 9:00 π.μ. έως τις 11:00 π.μ., το κοινό δεν θα μπορεί να εξυπηρετείται για υπηρεσίες οι οποίες παρέχονται από τα κεντρικά γραφεία του ΟΑΥ (οδός Κλήμεντος 17-19, 1061, Λευκωσία).

Σημειώνεται ότι οι υπηρεσίες που παρέχονται από το Κέντρο Εξυπηρέτησης του ΓεΣΥ είτε τηλεφωνικώς στο 17000 είτε ηλεκτρονικά στο [email protected] καθώς και όλες οι λειτουργίες του ΓεΣΥ μέσω του Συστήματος Πληροφορικής θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE