Δίωρη στάση εργασίας στον ΟΑΥ

Δίωρη στάση εργασίας στον ΟΑΥ

Δίωρη στάση εργασίας πραγματοποιούν την Παρασκευή (18/10) οι εργαζόμενοι στον ΟΑΥ.

Διαμαρτύρονται για τη μη έγκριση από τη Βουλή του κονδυλίου που αφορά την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη για ενδονοσοκομειακές υπηρεσίες.

Ο Οργανισμός σε ανακοίνωση του χθες ενημερώνει ότι ως αποτέλεσμα της στάσης εργασίας, από τις 9:00 π.μ. έως τις 11:00 π.μ., το κοινό δεν θα μπορεί να εξυπηρετείται για υπηρεσίες οι οποίες παρέχονται από τα κεντρικά γραφεία του ΟΑΥ (οδός Κλήμεντος 17-19, 1061, Λευκωσία).

Σημειώνεται ότι οι υπηρεσίες που παρέχονται από το Κέντρο Εξυπηρέτησης του ΓεΣΥ είτε τηλεφωνικώς στο 17000 είτε ηλεκτρονικά στο [email protected] καθώς και όλες οι λειτουργίες του ΓεΣΥ μέσω του Συστήματος Πληροφορικής θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE