ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο νοσοκομείο ο πρόεδρος του κινήματος ΕνΕργώ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο νοσοκομείο ο πρόεδρος του κινήματος ΕνΕργώ

Με πόνους στο στήθος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο πρόεδρος του κινήματος ΕνΕργώ, Λευτέρης Γεωργίου.

Μετά από παράπονο που εξέφρασε για πόνους στο στήθος, ο Λευτέρης Γεωργίου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (17/10).

Ο κ. Γεωργίου, αναμενόταν να παρουσιαστεί το πρωί της Παρασκευής (18/10) εκ νέου ενώπιον δικαστηρίου για ανανέωση της προσωποκράτησής του, όπως και ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου και υπάλληλός του, ωστόσο μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο, αναμένεται να δώσουν το «οκ» οι γιατροί για το αν θα μεταφερθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Σημειώνεται ότι οι τρεις ύποπτοι, επανασυνελήφθησαν για νέα αδικήματα που προέκυψαν εναντίον τους, σχετικά με την διερευνώμενη υπόθεση με αστέγους.

Οι τρεις θεωρούνται ύποπτοι  για υπόθεση χρησιμοποίησης αστέγων για εξαπάτηση του κράτους και απόσπαση χρηματικού ποσού πέραν των 35 χιλιάδων ευρώ, μεταξύ Αυγούστου 2018 και 12 Οκτωβρίου 2019.

Εναντίον των τριών υπόπτων διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις και απάτης, τα οποία φέρεται να διαπράχθηκε μεταξύ Αυγούστου 2018 και 12 Οκτωβρίου 2019.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top