«Η Ελπίδα Ιακωβίδου στην Eurovision για την Κύπρο» – VIDEO

«Η Ελπίδα Ιακωβίδου στην Eurovision για την Κύπρο» – VIDEO

Στην εκπομπή «Όμορφη μέρα, κάθε μέρα» της Πέμπτης (17/10) όπου η Έλενα Τσιακούπη, συντάκτρια του ThemaOnline, παρουσίασε Lifestyle θέματα, έγινε αναφορά για την Eurovision.

Η συζήτηση μεταξύ της Έλενας με την παρουσιάστρια της εκπομπής, Ελπίδα Ιακωβίδου, ξεκίνησε από την φερόμενη πρόταση που είχε η Ελένη Φουρέιρα, για να διαγωνιστεί στην Eurovision φέτος, εκπροσωπώντας την Ισπανία, την οποία η τραγουδίστρια, διέψευσε.

Η Έλενα Τσιακούπη, σε ανύποπτο χρόνο, ανέφερε στην Ελπίδα, ότι απ’ όσο έχει ακούσει, η εκπρόσωπός μας στην φετινή Eurovision θα είναι η ίδια η παρουσιάστρια του ΡΙΚ και μάλιστα με το τραγούδι «Αμάρτησε μαζί μου και έλα» που το τελευταίο διάστημα, σημειώνει τεράστια επιτυχία.

Το εν λόγω τραγούδι έχει πολυδιαφημιστεί από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά!

Σημειώνεται ότι προφανώς επρόκειτο για πλάκα της Έλενας Τσιακούπη, στην Ελπίδα, ωστόσο η αντίδρασή της ήταν εξαιρετική.

Δείτε πιο κάτω το απόσπασμα της εκπομπής:

Εναλλακτικά δείτε ΕΔΩ

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE