Με κάταγμα αστραγάλου νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου η 40χρόνη που έπεσε στον Ακάμα

Με κάταγμα αστραγάλου νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου η 40χρόνη που έπεσε στον Ακάμα

Κάταγμα αστραγάλου υπέστη η 40χρονη επισκέπτρια από την Ολλανδία, η οποία ενώ έκανε πεζοπορία με φίλους της, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής (18/10) σε χαράδρα στην περιοχή του Μονοπατιού Αφροδίτη, στον Ακάμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ανάσυρση της έγινε κατορθωτή λόγω του δύσβατου της περιοχής στις 19:20 με την συνδρομή ελικοπτέρου της Αστυνομίας.

Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό υπέστη κάταγμα αστραγάλου .

Η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Σημειώνεται πως η 40χρονη τηλεφώνησε η ίδια στα επείγοντα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE