Χαιρετίζουν την εκεχειρία στην Συρία στα κατεχόμενα

Χαιρετίζουν την εκεχειρία στην Συρία στα κατεχόμενα

Χαιρετίζουν πολιτικοί στα κατεχόμενα την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ για την εκεχειρία στη Συρία.

Μέσω των ΜΚΔ, ο «πρωθυπουργός», Ερσίν Τατάρ έγραψε ότι η Τουρκία χάρη στην αποφασιστική της στάση έφτασε εδώ και ευχήθηκε «η περιοχή να καθαριστεί από τις τρομοκρατικές οργανώσεις, η Τουρκία μας να είναι ασφαλής».
 
Η αποφασιστική στάση της Τουρκίας έφερε αποτέλεσμα, επιτεύχθηκε η ειρήνη με αποτρεπτικό τρόπο, ανέφερε σε δική του ανάρτηση ο «υπουργός εξωτερικών», Κουντρέτ Οζερσάι. Θα παρακολουθείται η τήρηση των υποσχέσεων που δόθηκαν πρόσθεσε ο κ. Οζερσάι.
 
Γραπτή δήλωση εξέδωσε ο «αναπληρωτής πρόεδρος» της «βουλής», Ζορλού Τορέ συγχαίροντας τον Τούρκο Πρόεδρο για το αποτέλεσμα της συμφωνίας και προσθέτοντας ότι η επιχείρηση «Πηγή ειρήνης» είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
 
Ικανοποίηση για την εκεχειρία εξέφρασε με ανάρτησή του και ο πρόεδρος του ΡΤΚ, Τουφάν Ερχιουρμάν ευχόμενος να υπάρξει διαρκή λύση και σταθερότητα το συντομότερο δυνατό.
 

KYΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Αρχή κατά της Διαφθοράς δεν διαπίστωσε κανένα πρόβλημα...η επιτροπή πρέπει να εργαστεί απερίσπαστη»

ΠτΔ: «Η Αρχή κατά της Διαφθοράς δεν διαπίστωσε κανένα πρόβλημα...η επιτροπή πρέπει να εργαστεί απερίσπαστη»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δήλωσε ότι πριν από τον διορισμό του Ηλία Αναγνωστόπουλου στην ομάδα των ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών, υπήρξε επικοινωνία με την Αρχή κατά της Διαφθοράς, η οποία επιβεβαίωσε πως δεν υφίσταται οποιοδήποτε κώλυμα ή πρόβλημα σχετικά με την επιλογή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE