Συζητήσεις Μόσχας - Ασαντ για την αποκλιμάκωση των εντάσεων στη Συρία

Συζητήσεις Μόσχας - Ασαντ για την αποκλιμάκωση των εντάσεων στη  Συρία

Αντιπροσωπεία Ρώσων αξιωματούχων συζήτησε με τον Σύρο Πρόεδρο Μπασάρ αλ Ασαντ στη Δαμασκό την Παρασκευή 18/10 την ανάγκη αποκλιμάκωσης της κατάστασης στη βορειοανατολική Συρία, ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.



"Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην τρέχουσα κατάσταση `επί του πεδίου` στη Συρία υπό το φως των αυξανόμενων εντάσεων στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας", ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωση.

Προστίθεται ότι "καταγράφηκε η ανάγκη να ληφθούν μέτρα για την αποκλιμάκωση της κατάστασης και τη διασφάλιση της ασφάλειας σε αυτές τις περιοχές".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, καθώς και την υπερηφάνειά του για την επιτυχή διοργάνωση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η διοργάνωση ενίσχυσε το διεθνές αποτύπωμα της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE