Συζητήσεις Μόσχας - Ασαντ για την αποκλιμάκωση των εντάσεων στη Συρία

Συζητήσεις Μόσχας - Ασαντ για την αποκλιμάκωση των εντάσεων στη  Συρία

Αντιπροσωπεία Ρώσων αξιωματούχων συζήτησε με τον Σύρο Πρόεδρο Μπασάρ αλ Ασαντ στη Δαμασκό την Παρασκευή 18/10 την ανάγκη αποκλιμάκωσης της κατάστασης στη βορειοανατολική Συρία, ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.



"Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην τρέχουσα κατάσταση `επί του πεδίου` στη Συρία υπό το φως των αυξανόμενων εντάσεων στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας", ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωση.

Προστίθεται ότι "καταγράφηκε η ανάγκη να ληφθούν μέτρα για την αποκλιμάκωση της κατάστασης και τη διασφάλιση της ασφάλειας σε αυτές τις περιοχές".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE