Η αναφορά του ΠτΔ σε μεταρρυθμίσεις και SAFE πριν την έναρξη του Υπουριγκού - «Είναι σημαντικό να προχωρούμε»
Στις ενέργειες της Κυβέρνησης για εκσυγχρονισμό του κράτους αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.
Στην πορεία συμμετείχε μεταξύ άλλων και αντιπροσωπεία του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών με επικεφαλής τον Επαρχιακό Γραμματέα Ανδρέα Ευλαβή.
Ο κ. Ευλαβής ανέφερε πως η Τουρκία θέλει να εδραιώσει την παρουσία της στην περιοχή, "με αποτέλεσμα να έχουμε άλλη μια τραγωδία με αμάχους, με νεκρούς και με καταστροφές, ενώ οι μεγάλοι της γης συνεχίζουν τα παζάρια για το διαμερισμό της περιοχής".
Πρόσθεσε πως όπως και στην περίπτωση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, υπάρχει μια πλήρης ανοχή των μεγάλων.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις