Πορεία καταδίκης της εισβολής στη Συρία από το Κέντρο 'Θεόφιλος' στην Πάφο

Πορεία καταδίκης της εισβολής στη Συρία από το Κέντρο 'Θεόφιλος' στην Πάφο

Μηνύματα συμπαράστασης στο δοκιμαζόμενο από την τουρκική εισβολή λαό στη βορειανατολική Συρία, έστειλαν το βράδυ του Σαββάτου 19/10  οι συμμετέχοντες σε πορεία που οργάνωσε το Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν "Θεόφιλος στην Πάφο.


Στην πορεία συμμετείχε μεταξύ άλλων και αντιπροσωπεία του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών με επικεφαλής τον Επαρχιακό Γραμματέα Ανδρέα Ευλαβή.

Ο κ. Ευλαβής ανέφερε πως η Τουρκία θέλει να εδραιώσει την παρουσία της στην περιοχή, "με αποτέλεσμα να έχουμε άλλη μια τραγωδία με αμάχους, με νεκρούς και με καταστροφές, ενώ οι μεγάλοι της γης συνεχίζουν τα παζάρια για το διαμερισμό της περιοχής".

Πρόσθεσε πως όπως και στην περίπτωση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο,  υπάρχει μια πλήρης ανοχή των μεγάλων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE