Ακάρ: 'Αναχώρησαν από τη Ρασουλάιν 125 οχήματα με Κούρδους μαχητές'

Ακάρ: 'Αναχώρησαν από τη Ρασουλάιν 125 οχήματα με Κούρδους μαχητές'

“Συνολικά 125 οχήματα μεταφέροντας τρομοκράτες του YPG/PKK (Κούρδοι μαχητές Συρίας) αναχώρησαν από την πόλη Ρασουλάιν”.

 

Αυτό δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ στο τουρκικό κανάλι CNNTurk, ενώ κατηγόρησε τους Κούρδους μαχητές και για 30 παραβιάσεις. 

Ο Τούρκος ΥΠΑΜ διέψευσε και πάλι ότι ο τουρκικός στρατός χρησιμοποιεί χημικά όπλα λέγοντας ότι “δεν τίθεται θέμα χρήσης χημικών όπλων, δεν τίθεται καν θέμα να σκεφτούμε ή να κάνουμε κάτι τέτοιο”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ρίχνει τους τόνους ο Έρχιουρμαν - «Στόχος η επίλυση προβλημάτων μέσω διαλόγου, όχι αντιπαράθεσης»

Ρίχνει τους τόνους ο Έρχιουρμαν - «Στόχος η επίλυση προβλημάτων μέσω διαλόγου, όχι αντιπαράθεσης»

«Δεν προτίθεμαι ούτε να καλλιεργήσω φρούδες ελπίδες, ούτε να επιτρέψω σε όσους επιχειρούν να σπείρουν την απελπισία», ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Τουφάν Έρχιουρμαν, με αφορμή αναφορές, επίσης, στα ΜΚΔ για τη στάση που τηρεί στο Κυπριακό και στο ζήτημα της απαγόρευσης εισόδου Τ/κ διανοούμενων στην Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE