Ακάρ: 'Αναχώρησαν από τη Ρασουλάιν 125 οχήματα με Κούρδους μαχητές'

Ακάρ: 'Αναχώρησαν από τη Ρασουλάιν 125 οχήματα με Κούρδους μαχητές'

“Συνολικά 125 οχήματα μεταφέροντας τρομοκράτες του YPG/PKK (Κούρδοι μαχητές Συρίας) αναχώρησαν από την πόλη Ρασουλάιν”.

 

Αυτό δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ στο τουρκικό κανάλι CNNTurk, ενώ κατηγόρησε τους Κούρδους μαχητές και για 30 παραβιάσεις. 

Ο Τούρκος ΥΠΑΜ διέψευσε και πάλι ότι ο τουρκικός στρατός χρησιμοποιεί χημικά όπλα λέγοντας ότι “δεν τίθεται θέμα χρήσης χημικών όπλων, δεν τίθεται καν θέμα να σκεφτούμε ή να κάνουμε κάτι τέτοιο”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σωρεία αντιδράσεων μετά τον καθορισμό του νέου κατώτατου μισθού - Πόσοι αναμένεται να επωφεληθούν

Σωρεία αντιδράσεων μετά τον καθορισμό του νέου κατώτατου μισθού - Πόσοι αναμένεται να επωφεληθούν

Αύξηση του κατώτατου μισθού για την επόμενη διετία ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, με τους συνδικαλιστές να δηλώνουν πως οι αριθμοί δεν ανταποκρίνονται στα υφιστάμενα δεδομένα και τους εργοδότες να υποστηρίζουν ότι οι αυξήσεις είναι μεγαλύτερες από το αναμενόμενο.