Διορία 35 ωρών στους Κούρδους μαχητές δίνει ο Τσαβούσογλου

Διορία 35 ωρών στους Κούρδους μαχητές δίνει ο Τσαβούσογλου

Εάν μέσα σε 35 ώρες δεν αποχωρήσουν οι Κούρδοι μαχητές, η επιχείρηση στη Συρία θα συνεχιστεί, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Μιλώντας σε φόρουμ της TRT World, ο Τούρκος ΥΠΕΞ είπε ότι συνεχίζονται οι επιθέσεις παραβίασης και η Τουρκία απαντά σε αυτές. Για τις κατηγορίες που δέχεται η Τουρκία ότι χρησιμοποιεί χημικά όπλα, ο Τουρκος ΥΠΕΞ είπε ότι δεν χρησιμοποίησαν ποτέ χημικά όπλα στην ιστορία τους και πως πρόκειται για μαύρη προπαγάνδα. 

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ χαρακτήρισε την αυριανή συνάντηση στο Σότσι με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν πολύ σημαντική. 

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.