Διορία 35 ωρών στους Κούρδους μαχητές δίνει ο Τσαβούσογλου

Διορία 35 ωρών στους Κούρδους μαχητές δίνει ο Τσαβούσογλου

Εάν μέσα σε 35 ώρες δεν αποχωρήσουν οι Κούρδοι μαχητές, η επιχείρηση στη Συρία θα συνεχιστεί, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Μιλώντας σε φόρουμ της TRT World, ο Τούρκος ΥΠΕΞ είπε ότι συνεχίζονται οι επιθέσεις παραβίασης και η Τουρκία απαντά σε αυτές. Για τις κατηγορίες που δέχεται η Τουρκία ότι χρησιμοποιεί χημικά όπλα, ο Τουρκος ΥΠΕΞ είπε ότι δεν χρησιμοποίησαν ποτέ χημικά όπλα στην ιστορία τους και πως πρόκειται για μαύρη προπαγάνδα. 

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ χαρακτήρισε την αυριανή συνάντηση στο Σότσι με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν πολύ σημαντική. 

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE