Διορία 35 ωρών στους Κούρδους μαχητές δίνει ο Τσαβούσογλου

Διορία 35 ωρών στους Κούρδους μαχητές δίνει ο Τσαβούσογλου

Εάν μέσα σε 35 ώρες δεν αποχωρήσουν οι Κούρδοι μαχητές, η επιχείρηση στη Συρία θα συνεχιστεί, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Μιλώντας σε φόρουμ της TRT World, ο Τούρκος ΥΠΕΞ είπε ότι συνεχίζονται οι επιθέσεις παραβίασης και η Τουρκία απαντά σε αυτές. Για τις κατηγορίες που δέχεται η Τουρκία ότι χρησιμοποιεί χημικά όπλα, ο Τουρκος ΥΠΕΞ είπε ότι δεν χρησιμοποίησαν ποτέ χημικά όπλα στην ιστορία τους και πως πρόκειται για μαύρη προπαγάνδα. 

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ χαρακτήρισε την αυριανή συνάντηση στο Σότσι με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν πολύ σημαντική. 

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.