Το «ανώτατο» στα κατεχόμενα απέρριψε προσφυγή Ε/κ σχετικά με τα Βαρώσια

Το «ανώτατο» στα κατεχόμενα απέρριψε προσφυγή Ε/κ σχετικά με τα Βαρώσια

Το «ανώτατο δικαστήριο» απέρριψε προσφυγή Ε/κ ιδιοκτητών περιουσιών στα Βαρώσια με την οποία ζητούσαν να ακυρωθεί η απόφαση του 2005 που έκρινε ότι οι ε/κ περιουσίες στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου, είναι περιουσίες βακούφικων.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Γενί Ντουζέν, η υπόθεση εξετάστηκε στο «εφετείο» στα κατεχόμενα από την «πρόεδρο» του «ανωτάτου», Ναρίν Φερντί Σιεφίκ και δύο «δικαστές».

Στην απόφαση που ανακοινώθηκε από την κ. Σιεφίκ αναφέρεται ότι οι αιτήσεις των Ε/κ απορρίφθηκαν με πλειοψηφία, αφού κατόπιν διαβούλευσης με την «επιτροπή ακίνητης περιουσίας» διαπιστώθηκε ότι δεν είναι εφικτό να διαπιστωθεί κατά πόσο υπάρχουν ή όχι αυθαιρεσίες στους τίτλους ιδιοκτησίας από το 1974 και πριν, όσον αφορά την περιοχή των Βαρωσίων.

Από KYΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE