Τηλεφωνική συνδιάλεξη Βλαντίμιρ Πούτιν και Εμανουέλ Μακρόν με επίκεντρο τη Συρία και την Ουκρανία

Τηλεφωνική συνδιάλεξη Βλαντίμιρ Πούτιν και Εμανουέλ Μακρόν με επίκεντρο τη Συρία και την Ουκρανία

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Γάλλος ομόλογός του Εμανουέλ Μακρόν είχαν τη Δευτέρα 21/10 μια τηλεφωνική συνδιάλεξη κατά την οποία συζήτησαν την κατάσταση στη βορειοανατολική Συρία και την Ουκρανία, έγινε γνωστό από το Κρεμλίνο, σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε.


Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μεταξύ των δύο ηγετών, επισημάνθηκε πως η εθνική κυριαρχία και η εδαφική ακεραιότητα στη Συρία θα πρέπει να γίνονται σεβαστές, προσθέτει το Κρεμλίνο. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Γαλλίας ανέφερε ότι είναι σημαντικό να παραταθεί η εκεχειρία στη βορειοανατολική Συρία. Επίσης, υπογράμμισε ότι αναμένει οι εντάσεις στη βορειοανατολική Συρία να διευθετηθούν μέσω διπλωματικών οδών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Νέα οδοφράγματα στις 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη» - Αναμένει απαντήσεις από Έρχιουρμαν η Λευκωσία

«Νέα οδοφράγματα στις 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη» - Αναμένει απαντήσεις από Έρχιουρμαν η Λευκωσία

Στο Κυπριακό και στις επαφές του Προέδρου της Δημοκρατίας, με επίκεντρο τις εξελίξεις στο εθνικό μας θέμα, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE