ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Μέχρι στιγμής αποχώρησαν 700-800 Κούρδοι μαχητές

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Μέχρι στιγμής αποχώρησαν 700-800 Κούρδοι μαχητές

Μέχρι στιγμής έχουν αποχωρήσει 700-800 Κούρδοι μαχητές του YPG και αναμένεται να αποχωρήσουν άλλοι 1200-1300, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, προσθέτοντας ότι συνεχίζεται η αποχώρηση και “λέγεται πως θα αναχωρήσουν εμπρόθεσμα”.

Αναχωρώντας για το Σότσι, όπου θα συναντηθεί με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Ταγίπ Ερντογάν επανέλαβε πως αν δεν τηρηθούν οι υποσχέσεις των ΗΠΑ, η επιχείρηση της Τουρκίας θα συνεχιστεί αυτή τη φορά με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Για τη Ρωσία είπε ότι μέχρι στιγμής δηλώσεις που έγιναν για τις συνομιλίες τους είναι όλες θετικές αλλά θα τα συζητήσουν όλα λεπτομερώς με τον Ρώσο ομόλογό του. “Πρώτα ο Αλλάχ θα διασφαλίσουμε τη συμφωνία που θέλουμε με τη Ρωσία”.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE