Άσχημα νέα για κυπριακή σειρά – Aπλήρωτοι οι ηθοποιοί -Άρχισαν διαβουλεύσεις

Άσχημα νέα για κυπριακή σειρά – Aπλήρωτοι οι ηθοποιοί -Άρχισαν διαβουλεύσεις

Καθόλου καλά δεν ξεκίνησαν τα πράγματα για την σειρά του Sigma  «Άλλα λόγια θείε παπά»,  καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Τηλεώρες οι ηθοποιοί της σειράς παραμένουν απλήρωτοι από την έναρξη της σειράς.

Πολλοί ηθοποιοί μάλιστα δήλωσαν ότι αν δεν προχωρήσει κανονικά η πληρωμή τους θα αποχωρήσουν από την σειρά.

Δύσκολα είναι τα πράγματα και όσον αφορά τον αριθμό των επεισοδίων, καθώς αρχικά η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται 4 φορές την εβδομάδα, αργότερα τα επεισόδια έγιναν 3 και από τώρα και στο εξής  το Sigma προβάλλει την σειρά μόνο 2 φορές την εβδομάδα.

Το Sigma ξεκαθαρίζει ότι η καθυστέρηση των πληρωμών είναι θέμα μεταξύ της εταιρίας παραγωγής και των ηθοποιών κι όχι του ίδιου του σταθμού. Επίσης, στέλεχος του καναλιού αναφέρει ότι η μείωση από 3 επεισόδια σε 2 έγινε λόγω των μη αναμενόμενων ποσοστών τηλεθέασης.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την παραγωγή μας ανέφεραν ότι το μεσημέρι της Πέμπτης (24/10) γίνονταν διαβουλεύσεις και αναμένονται σύντομα εξελίξεις.

Κωνσταντίνος Νεοφύτου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE