ΕΛΛΑΔΑ: Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σε φλεγόμενο διαμέρισμα

ΕΛΛΑΔΑ: Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σε φλεγόμενο διαμέρισμα

Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 02:00 της Παρασκευής 25/10 σε ισόγειο διαμέρισμα επί της λεωφόρου Ποσειδώνος στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η άτυχη γυναίκα έφερε εγκαύματα σε όλο της το σώμα. Εντοπίστηκε κατά την διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης της φωτιάς.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, εκτιμάται ότι πιθανόν η πυρκαγιά προκλήθηκε από αναμμένο τσιγάρο και ειδικότερα ότι η γυναίκα κάπνιζε και την πήρε ο ύπνος, με αποτέλεσμα να αρπάξουν φωτιά τα ρούχα της και να χάσει τη ζωή της.

 Στην επιχείρηση συμμετείχαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE