ΚΥΠΡΟΣ: Καταζητείται 31χρονος - Η υπόθεση που εμπλέκεται - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Καταζητείται 31χρονος - Η υπόθεση που εμπλέκεται - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία Κύπρου τη φωτογραφία και τα στοιχεία 31χρονου. Σκοπό και στόχος να αντλήσει πληροφορίες από το κοινό που θα οδηγήσουν στη σύλληψή του.

 

Στο πλαίσιο της διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κατοικίας και κλοπής και πρόσκλησης κακόβουλης ζημιάς, που διαπράχθηκε στις 18 Οκτωβρίου 2019, στην επαρχία Λευκωσίας, η Αστυνομία καταζητεί τον ZURAB JANELIDZE, 31 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλ. 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισραήλ: Ξεκίνησε την χερσαία επιχείρηση για την κατάληψη της πόλης της Γάζας - Γέμισε άρματα μάχης - Σφοδροί βομβαρδισμοί

Ισραήλ: Ξεκίνησε την χερσαία επιχείρηση για την κατάληψη της πόλης της Γάζας - Γέμισε άρματα μάχης - Σφοδροί βομβαρδισμοί

Ο στρατός του Ισραήλ άρχισε χθες Δευτέρα χερσαία επιχείρηση για την κατάληψη της πόλης της Γάζας, αναφέρει ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού ιστότοπου Axios, επικαλούμενο πηγές του στην κυβέρνηση του Μπενιαμίν Νετανιάχου

BEST OF TOTHEMAONLINE