LIFESTYLE

Αναπάντεχος χωρισμός στην ελληνική showbiz- Το ανακοίνωσε μπροστά στις κάμερες - VIDEO

Αναπάντεχος χωρισμός στην ελληνική showbiz- Το ανακοίνωσε μπροστά στις κάμερες - VIDEO

H Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή.

Το μοντέλο μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον χωρισμό της από τον Δημήτρη Μηλιώνη, λέγοντας πως η σχέση τους έκανε τον κύκλο της.

«Όλα τα πράγματα στη ζωή κάνουν τον κύκλο τους. Έτσι κι αυτή η σχέση έκανε τον κύκλο της και ήρθε η ώρα να προχωρήσω μπροστά. Αυτή τη στιγμή το μόνο που ενδιαφέρει είναι τα επαγγελματικά μου. Κάποιες φορές στη ζωή κάνουμε κάποιες επιλογές που μας ακολουθούν και μας καθορίζουν. Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος» ανέφερε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Να θυμίσουμε ότι οι φήμες είχαν φουντώσει από την περσινή σεζόν όταν το όμορφο μοντέλο συμμετείχε σε ριάλιτι επιβίωσης και ο αγαπημένος της, είχε φωτογραφηθεί σε νυχτερινή του έξοδο με άλλη κοπέλα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top