ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ-Α/ΔΡΟΜΟΣ: Είχε πάθει βλάβη το αυτοκίνητο του πεζού που παρασύρθηκε από όχημα – Κυκλοφοριακό κομφούζιο

ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ-Α/ΔΡΟΜΟΣ: Είχε πάθει βλάβη το αυτοκίνητο του πεζού που παρασύρθηκε από όχημα – Κυκλοφοριακό κομφούζιο

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού κοντά στην Μονή μετά από πολύ σοβαρό τροχαίο.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμα πεζός παρασύρθηκε από όχημα με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του. Φαίνεται πως το όχημα του άτυχου άντρα παρουσίασε μηχανική βλάβη και είχε κατέβει από το αυτοκίνητο για να δει τι συνέβη όταν κτυπήθηκε από το βαρύ όχημα.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο και Αστυνομία με τα μέλη της Δύναμης να προχωρούν σε αποκοπή του δρόμου εκδίδοντας και σχετική ανακοίνωση που αναφέρει:  "Λόγω τροχαίου ατυχήματος στο αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου, οι λωρίδες κυκλοφορίας προς Λεμεσό έχουν κλείσει. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας - Λεμεσού, από την έξοδο Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου".

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πού θα κινηθεί η ομιλία του Προέδρου στο Στρασβούργο - Οι πέντε πυλώνες που θα συνδέσει

Πού θα κινηθεί η ομιλία του Προέδρου στο Στρασβούργο - Οι πέντε πυλώνες που θα συνδέσει

Για την προϋπόθεση ισχύος και συνοχής εκ των έσω αναμένεται να μιλήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στους Ευρωβουλευτές την Τρίτη καθώς και να αναδείξει τη στενή συνεργασία που θα έχει η Κυπριακή Προεδρία με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ως ουσιαστική προϋπόθεση για την προώθηση σημαντικών ευρωπαϊκών πολιτικών και νομοθετικών φακέλων, αναφέρουν αρμόδιες πηγές..