Αιγαίο, Κύπρο και ανατ. Μεσόγειο συζήτησαν Ακάρ - Παναγιωτόπουλος

Αιγαίο, Κύπρο και ανατ. Μεσόγειο συζήτησαν Ακάρ - Παναγιωτόπουλος

Τις εξελίξεις στο Αιγαίο, την Κύπρο και την ανατολική Μεσόγειο καθώς και αμυντικά ζητήματα, θέματα ασφάλειας και μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης μεταξύ των Ελλάδας και Τουρκίας συζήτησαν ο Τούρκος Υπουργός Χουλούσι Ακάρ με τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Παναγιωτόπουλο στο περιθώριο συνάντησης του ΝΑΤΟ, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το τουρκικό ΥΠΑΜ.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Χουλούσι Ακάρ “τόνισε την ανάγκη επίλυσης των προβλημάτων στο πλαίσιο των σχέσεων καλής γειτονίας, της ειρήνης και της φιλίας με βάση το διεθνές δίκαιο”.

AΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μια ισχυρή ΕΕ σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία

ΠτΔ: Μια ισχυρή ΕΕ σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία

Μια ισχυρή Ευρωπαϊκή Ένωση σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία, λέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ, ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κύπρο την 1η Ιανουαρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE