Αιγαίο, Κύπρο και ανατ. Μεσόγειο συζήτησαν Ακάρ - Παναγιωτόπουλος

Αιγαίο, Κύπρο και ανατ. Μεσόγειο συζήτησαν Ακάρ - Παναγιωτόπουλος

Τις εξελίξεις στο Αιγαίο, την Κύπρο και την ανατολική Μεσόγειο καθώς και αμυντικά ζητήματα, θέματα ασφάλειας και μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης μεταξύ των Ελλάδας και Τουρκίας συζήτησαν ο Τούρκος Υπουργός Χουλούσι Ακάρ με τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Παναγιωτόπουλο στο περιθώριο συνάντησης του ΝΑΤΟ, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το τουρκικό ΥΠΑΜ.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Χουλούσι Ακάρ “τόνισε την ανάγκη επίλυσης των προβλημάτων στο πλαίσιο των σχέσεων καλής γειτονίας, της ειρήνης και της φιλίας με βάση το διεθνές δίκαιο”.

AΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE