Αιγαίο, Κύπρο και ανατ. Μεσόγειο συζήτησαν Ακάρ - Παναγιωτόπουλος

Αιγαίο, Κύπρο και ανατ. Μεσόγειο συζήτησαν Ακάρ - Παναγιωτόπουλος

Τις εξελίξεις στο Αιγαίο, την Κύπρο και την ανατολική Μεσόγειο καθώς και αμυντικά ζητήματα, θέματα ασφάλειας και μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης μεταξύ των Ελλάδας και Τουρκίας συζήτησαν ο Τούρκος Υπουργός Χουλούσι Ακάρ με τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Παναγιωτόπουλο στο περιθώριο συνάντησης του ΝΑΤΟ, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το τουρκικό ΥΠΑΜ.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Χουλούσι Ακάρ “τόνισε την ανάγκη επίλυσης των προβλημάτων στο πλαίσιο των σχέσεων καλής γειτονίας, της ειρήνης και της φιλίας με βάση το διεθνές δίκαιο”.

AΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν

Κυπριακό: «Κλείδωσε» η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν

Την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου, στις 11:00 θα συναντηθεί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE