Αιγαίο, Κύπρο και ανατ. Μεσόγειο συζήτησαν Ακάρ - Παναγιωτόπουλος

Αιγαίο, Κύπρο και ανατ. Μεσόγειο συζήτησαν Ακάρ - Παναγιωτόπουλος

Τις εξελίξεις στο Αιγαίο, την Κύπρο και την ανατολική Μεσόγειο καθώς και αμυντικά ζητήματα, θέματα ασφάλειας και μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης μεταξύ των Ελλάδας και Τουρκίας συζήτησαν ο Τούρκος Υπουργός Χουλούσι Ακάρ με τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Παναγιωτόπουλο στο περιθώριο συνάντησης του ΝΑΤΟ, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το τουρκικό ΥΠΑΜ.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Χουλούσι Ακάρ “τόνισε την ανάγκη επίλυσης των προβλημάτων στο πλαίσιο των σχέσεων καλής γειτονίας, της ειρήνης και της φιλίας με βάση το διεθνές δίκαιο”.

AΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE