ΚΥΠΡΟΣ: Στις κεντρικές φυλακές μέχρι την ποινή 51χρονος επιχειρηματίας –Ένοχος σε κατηγορία απειλής εναντίον αστυνομικού

ΚΥΠΡΟΣ: Στις κεντρικές φυλακές μέχρι την ποινή 51χρονος επιχειρηματίας –Ένοχος σε κατηγορία απειλής εναντίον αστυνομικού

Στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι την επιβολή της ποινής του οδηγήθηκε 51χρονος επιχειρηματίας.

Το εν λόγω πρόσωπο κρίθηκε εντός της ημέρας (25/10) ένοχο από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, σε κατηγορία απειλής εναντίον αστυνομικού. Κατά συνέπεια διέταξε την κράτησή του μέχρι την ανακοίνωση του ύψους της ποινής του την ερχόμενη Τρίτη 29 Οκτωβρίου.

Το αδίκημα διαπράχθηκε στις 23 Ιουλίου του 2018 όταν η Αστυνομία έκανε συντονισμένη έρευνα σε υποστατικό συμφερόντων του εν λόγω επιχειρηματία στην Ελεύθερη Αμμοχώστου. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, σε κάποια στιγμή ο 51χρονος απευθυνόμενος σε λοχία του ΤΑΕ Αμμοχώστου του ανέφερε: «Ακόμη εν είδες τίποτε. Εννά δεις ήντα που εννά σου κάμω».

Η εν λόγω κατηγορία επισύρει μέχρι και τρία χρόνια φυλάκισης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.