ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α’ Γυναικών: Η 2η στροφή έχει Λεμεσιανό ντέρμπι – Το πρόγραμμα

Α’ Γυναικών: Η 2η στροφή έχει Λεμεσιανό ντέρμπι – Το πρόγραμμα

Το Λεμεσιανό ντέρμπι Property Gallery Aπόλλων – Robo Markets ΑΕΛ στην «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ» ξεχωρίζει από τους αγώνες της 2ης στροφής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019.

Στους άλλους αγώνες πολύ μεγάλο παιχνίδι θα γίνει στο «Κίτιον» μεταξύ ΑΕΚ – Korantina Homes Παφιακός. Επίσης, η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως υποδέχεται το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου ενώ η Ανόρθωση αντιμετωπίζει την Ομόνοια. Αναλυτικά:

«ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ»: Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ – Robo Markets ΑΕΛ

Την παλιά του αίγλη αποκτά το Λεμεσιανό ντέρμπι. Τα δείγματα της πρώτης αγωνιστικής είναι τέτοια που αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο για ένα σούπερ αγώνα. Οι «γαλάζιες» του D. Letsiev πέρασαν με άνεση από το Αυγόρου στην πρεμιέρα και στην έδρα τους θα επιδιώξουν να πετύχουν μια μεγάλη νίκη.

Η Robo Markets ΑΕΛ είναι γεμάτη ομάδα, ικανή για τα ψηλά και ο αγώνας στο γήπεδο του Απόλλωνα αποτελεί ένα είδος εξετάσεων για τη μετέπειτα πορεία της. Το μεγάλο παιχνίδι αρχίζει στις 20:00.

«ΚΙΤΙΟΝ»: ΑΕΚ – Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ

Σπουδαίος αγώνας αναμένεται στη Λάρνακα. Οι δυο ομάδες έχουν φέτος κοινούς στόχους και θα επιδιώξουν το τρίποντο που θα είναι το πρώτο της σεζόν.

Η ΑΕΚ παρά την ανανέωση που έγινε φέτος, παραμένει ισχυρή όπως έδειξε στην πρεμιέρα απέναντι στην Robo Markets ΑΕΛ και θέλει να εκμεταλλευτεί πλήρως την έδρα της. Από την άλλη, ο Korantina Homes Παφιακός του Γιάννη Γιαπάνη έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα με την Ανόρθωση και πάει στη Λάρνακα για το διπλό. Η αρχηγός της Εθνικής μας Άντρη Ιορδάνους θα αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα που έπαιξε την περσινή σεζόν. Ο αγώνας αρχίζει στις 19:30.

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Πρεμιέρα στους εντός έδρας αγώνες για τη νεοφώτιστη Ομόνοια απέναντι στον πιο δύσκολο αντίπαλο. Την νταμπλούχο και κάτοχο του Σούπερ Καπ Ανόρθωση. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να γίνει στο Γυμνάσιο Αγ. Χρυσοστόμου στη Λακατάμια. Η Ομόνοια που θα είναι ενισχυμένη με την Ελλαδίτισσα Μαρία Ευγενίου θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

Η Ανόρθωση δεν έχει άλλη επιλογή παρά τη νίκη και πάει στον αγώνα μόνο για το τρίποντο. Ο Al. Βoscovic θα ζητήσει σοβαρότητα ενώ ίσως χρησιμοποιήσει και τις παγκίτισσες. Ο αγώνας αρχίζει στις 20:00.

AΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ: ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ – UCLan Cyprus ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ

Το δικό του χαρακτήρα έχει ο αγώνας στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου μεταξύ Ολυμπιάδας και UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου. Καμιά από τις δυο ομάδες δεν θέλει να χάσει. Ανέκαθεν οι δυο ομάδες μας πρόσφεραν ωραίους αγώνες, αλλά ίσως φέτος τα πράγματα να διαφέρουν.

Η Ολυμπιάδα έχει στόχο ακόμα και τον τίτλο και τέτοιους αγώνες θέλει να τους «καθαρίζει». Το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου με χορηγό το γνωστό Πανεπιστήμιο, πάει στη Λευκωσία για να σβήσει τις άσχημες εντυπώσεις που άφησε η πρεμιέρα με τον Property Gallery Απόλλων. Ο αγώνας αρχίζει στις 20:15.

H βαθμολογία μετά την πρεμιέρα είναι:

Oλυμπιάδα Ν. (3-0) 03
Property Gallery Απόλλων (3-0) 03
Robo Markets ΑΕΛ (3-0) 03
Ανόρθωση (3-0) 03
Korantina Homes Παφιακός (0-3) 00
ΑΕΚ (0-3) 00
UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου (0-3) 00
Ομόνοια (0-3) 00

ΚΟΠΕ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top