ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονιστικό μήνυμα 26χρονης από το φορτηγό του Esex- «Μαμά, συγγνώμη... πεθαίνω» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συγκλονιστικό μήνυμα 26χρονης από το φορτηγό του Esex- «Μαμά, συγγνώμη... πεθαίνω» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η οικογένεια της Pham Thi Tra My, έδωσε στην δημοσιότητα, τα τελευταία μηνύματα που πείρε από την κόρη της, και εξέφρασε τον φόβο πως η Pham, πιθανόν να ήταν ανάμεσα στα 39 θύματα του φορτηγού στο Έσεξ.

Η 26χρονη Pham, σύμφωνα με τα μηνύματα που έδωσε στην δημοσιότητα η οικογένεια της, ανάφερε προς την μητέρα της πως δεν μπορεί να αναπνεύσει και πως ζητά συγνώμη από όλους. Το μήνυμα παραδόθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 23/10, στην οικογένεια της στο Βιετνάμ, μόλις τέσσερις ώρες πριν κληθεί ασθενοφόρο και ανακαλυφθούν τα πτώματα.

«Συγγνώμη μαμά. Το ταξίδι μου έξω δεν πέτυχε. Μαμά, σε αγαπώ τόσο πολύ! Πεθαίνω επειδή δεν μπορώ να αναπνεύσω... Συγγνώμη μαμά», ανέφερε το τελευταίο μήνυμα της άτυχης 26χρονης.

Το BBC μετέδωσε πως η οικογένεια της Pham χρειάστηκε να πληρώσει 30.000 λίρες στους διακινητές για το ταξίδι της κόρης τους στη Βρετανία, ενώ συγγενής της είπε στον  Guardian πως αναγκάστηκαν να βάλουν το σπίτι σε υποθήκη για να βρουν το ποσό

Στο Βιετνάμ, υπάρχουν τουλάχιστον 6 οικογένειες που ανησυχούν πως συγγενείς τους βρίσκονται ανάμεσα στα 39 θύματα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top