Έκανε… στεγνό καθάρισμα η Ατλέτικο

Έκανε… στεγνό καθάρισμα η Ατλέτικο

Μια κυνική Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 2-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο και νίκησε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα μετά από έναν μήνα.

Η Ατλέτικο… επέστρεψε.

Ακολουθώντας τη… γνωστή συνταγή, οι Μαδριλένοι «καθάρισαν» με 2-0 την Μπιλμπάο στο «Wanda Metropolitano» με τους Σαούλ και Μοράτα και επανήλθαν στις επιτυχίες στην Primera Division μετά από έναν μήνα, βάζοντας τέλος στο σερί τριών ισοπαλιών.

Έφτασαν τους 19 βαθμούς και ανέβηκαν προσωρινά στην κορυφή (όπου βρίσκεται και η Μπαρτσελόνα), αλλά έχει ένα ματς περισσότερο από τους Καταλανούς, τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Γρανάδα και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο Σαούλ Νίγκεθ πλάσαρε τον Σιμόν από το σημείο του πέναλτι, έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια του Άνχελ Κορέα, που του έδωσε στο… πιάτο την μπάλα.

Με τον Αργεντινό σε ρόλο δημιουργού και πάλι, αλλά να κινείται από τα δεξιά αυτήν τη φορά, ο Μοράτα (που χάρισε τη νίκη επί της Λεβερκούζεν μεσοβδόμαδα) σκόραρε στο 64′ με προβολή από κοντά. «Κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη των «ροχιμπλάνκος» και σφραγίζοντας την ανωτερότητά τους.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον για το Κυπριακό, καθώς η παρουσία των εμπλεκόμενων πλευρών στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών δημιουργεί την ευκαιρία για επαφές και συζητήσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.