ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δόξα – Ανόρθωση: Η θέληση της κατηγορίας και η μοναξιά της κορυφής

Δόξα – Ανόρθωση: Η θέληση της κατηγορίας και η μοναξιά της κορυφής

Η Δόξα υποδέχεται την Ανόρθωση για την 7η αγωνιστική πρωταθλήματος σε έναν αγώνα που η ομάδα της Κατωκοπίας θα δείξει πόσο θέλει την παραμονή, ενώ από την άλλη, η «Κυρία» με νίκη της ανεβαίνει στην κορυφή.

Χωρίς τον Λούκα Χατζηλούκα στον πάγκο της, λόγω τιμωρίας, η Δόξα θέλει να πετύχει μεγάλη νίκη απέναντι σε δυνατή ομάδα. Η αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια, θα είναι ένα δυνατό τεστ για τη θέληση που υπάρχει έτσι ώστε να μην υποβιβαστεί η ομάδα, αν και ακόμα έχουμε πολύ δρόμο στον… μαραθώνιο. Η ομάδα της Κατωκοπιάς, έδειξε ξανά πως είναι σκληροτράχηλη, με καλό υλικό, αλλά κόντρα στην Ανόρθωση, είναι το αουτσάιντερ, το οποίο θα επιχειρήσει να κάνει το… «μπαμ» της αγωνιστικής.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια, με νίκη της, θα… απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Δεν χρειάζονται μεγαλύτερο κίνητρο οι ποδοσφαιριστές της «Κυρίας» για να θέλουν τη νίκη. Η Ανόρθωση, με όλα τα δεδομένα να είναι υπέρ της, πάει στο Μακάρειο μόνο για το τρίποντο. Ούτε να σκέφτονται, ότι θα «πετάξουν» βαθμούς απέναντι στη Δόξα δεν θέλουν. Για να γίνει αυτό όμως, πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμοι και σοβαροί, γιατί αλλιώς, θα… μπουν σε περιπέτειες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top