ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

EKTAKTO: Μαχαιρώματα την πλατεία Σολωμού για μία διαδρομή λεωφορείου -Στο νοσοκομείο γιος του οδηγού

EKTAKTO: Μαχαιρώματα την πλατεία Σολωμού για μία διαδρομή λεωφορείου -Στο νοσοκομείο  γιος του οδηγού

strong>Αντίδρασαν με επίθεση με μαχαίρι για μία διαδρομή με το λεωφορείο! Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο, υπό σύλληψη δυο άλλοι. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δυο αλλοδαποί επιχείρησαν να μπουν σε λεωφορείο στην πλατεία Σολωμού, ωστόσο ο οδηγός τους ενημέρωσε ότι δεν εκτελούσε διαδρομή εκείνη την ώρα.   

Η απάντηση όπως φαίνεται δεν τους ικανοποίησε και έβγαλαν μαχαίρι και άρχισαν την επίθεση. Ο γιος του οδηγού, ο οποίος αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, έσπευσε στο σημείο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν με το μαχαίρι που κρατούσαν.

Στην περιοχή έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας. Με ασθενοφόρο το τραυματισμένο πρόσωπο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top