Ντ. Τραμπ: O πιθανός διάδοχος του Μπαγκντάντι σκοτώθηκε από αμερικανικά στρατεύματα

Ντ. Τραμπ: O πιθανός διάδοχος του Μπαγκντάντι σκοτώθηκε από αμερικανικά στρατεύματα

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Τρίτη 29/10, πως οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις σκότωσαν τον άνθρωπο που είναι πιθανό να διαδεχόταν τον Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι στη θέση του αρχηγού της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

«Μόλις επιβεβαιώθηκε πως ο υπ' αριθμόν ένα αντικαταστάτης του Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι σκοτώθηκε από αμερικανικά στρατεύματα», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter. «Το πιθανότερο είναι πως θα καταλάμβανε την κορυφαία θέση».

Ο Τραμπ δεν διευκρίνισε σε ποιον αναφερόταν, όμως οι ΗΠΑ είχαν επιβεβαιώσει χθες, Δευτέρα 28/10, τον φόνο του Αμπού αλ-Χάσαν αλ-Μουχάτζιρ, εκπροσώπου του Ισλαμικού Κράτους και υψηλόβαθμου στελέχους στους κόλπους της τζιχαντιστικής οργάνωσης.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE