ΠΑΦΟΣ: Τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο σε χαντάκι αλλά γλυτώνει τα χειρότερα

ΠΑΦΟΣ: Τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο σε χαντάκι αλλά γλυτώνει τα χειρότερα

Αγιο φαίνεται να είχε ο 44χρόνος, ο οποίος κτυπήθηκε απο αυτόκινητο ενω κινόταν πεζός.

Αναίσθητος σε χαντάκι εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28/10) 44χρονος απο την Ρωσία στο δρόμο Εμπας-Τάλας στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 45χρονος από την Ρωσία τραυματίστηκε σε περιοχή του χωριού Τάλα όταν αυτοκίνητο σκούρου χρώματος, τον παρέσυρε καθώς κινόταν πεζός.

Ο οδηγός τραυμάτισε τον 44χρονο και εγκατέλειψε την σκηνή, αφήνοντας τον αβοήθητο στο χαντάκι.

Η Αστυνομία Πάφου διεξάγει έρευνες για εντοπισμό του οδηγού οχήματος που κτύπησε και παρέσυρε πεζό.

Ο 45χρονος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου και νοσηλεύεται .

Για καλή του τύχη η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου, γλυτώνοντας ετσι τα χειρότερα που θα μπορούσαν να συμβούν σε ένα τέτοιου είδους ατύχημα.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Παρά τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό, οι επαφές της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ξεκινούν σε κλίμα εμφανώς βαρύ και με «χαμηλό βαρομετρικό». Οι δημόσιες τοποθετήσεις της τουρκοκυπριακής ηγεσίας, δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας ενόψει της τριμερούς συνάντησης που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE