Ζωντανή σύνδεση Ερντογάν με φρεγάντα Γκιοκτσέαντα στην ανατολική Μεσόγειο

Ζωντανή σύνδεση Ερντογάν με φρεγάντα Γκιοκτσέαντα στην ανατολική Μεσόγειο

Ζωντανή σύνδεση με την φρεγάντα Γκιοκτσέαντα στην ανατολική Μεσόγειο που συνοδεύει εκεί τα τουρκικά γεωτρύπανα έκανε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην τελετή που διοργάνωσε το βράδυ της Τρίτης 29/10 στο προεδρικό στην Άγκυρα για την εθνική επέτειο της 29ης Οκτωβρίου της χώρας του. 

Κατά τον Ερντογάν, σε αυτά τα εδάφη (στην ανατολική Μεσόγειο) εμείς έχουμε δικαιώματα, έχουμε δικαιώματα στις θάλασσες. Δεν έχουμε δουλειά εμείς εκεί που δεν έχουμε δικαιώματα”.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ακόμη ότι έχει λήξει και η προθεσμία των 120 ωρών με τις ΗΠΑ και των 150 με τη Ρωσία. “Αύριο θα κάνουμε συνομιλίες”, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος χωρίς να αποκαλύψει αν θα συνεχιστεί η επιχείρηση στη Συρία. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Τούρκος Πρόεδρος έκανε ζωντανή σύνδεση και με το Ρασουλάιν της Συρίας. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE