Ζωντανή σύνδεση Ερντογάν με φρεγάντα Γκιοκτσέαντα στην ανατολική Μεσόγειο

Ζωντανή σύνδεση Ερντογάν με φρεγάντα Γκιοκτσέαντα στην ανατολική Μεσόγειο

Ζωντανή σύνδεση με την φρεγάντα Γκιοκτσέαντα στην ανατολική Μεσόγειο που συνοδεύει εκεί τα τουρκικά γεωτρύπανα έκανε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην τελετή που διοργάνωσε το βράδυ της Τρίτης 29/10 στο προεδρικό στην Άγκυρα για την εθνική επέτειο της 29ης Οκτωβρίου της χώρας του. 

Κατά τον Ερντογάν, σε αυτά τα εδάφη (στην ανατολική Μεσόγειο) εμείς έχουμε δικαιώματα, έχουμε δικαιώματα στις θάλασσες. Δεν έχουμε δουλειά εμείς εκεί που δεν έχουμε δικαιώματα”.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ακόμη ότι έχει λήξει και η προθεσμία των 120 ωρών με τις ΗΠΑ και των 150 με τη Ρωσία. “Αύριο θα κάνουμε συνομιλίες”, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος χωρίς να αποκαλύψει αν θα συνεχιστεί η επιχείρηση στη Συρία. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Τούρκος Πρόεδρος έκανε ζωντανή σύνδεση και με το Ρασουλάιν της Συρίας. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Δεν είμαι απογοητευμένος – Πρόταση για επίσημη διάσκεψη υπό τον ΓΓ ΟΗΕ όπου θα ανακοινωθεί το άνοιγμα τεσσάρων οδοφραγμάτων

ΠτΔ: Δεν είμαι απογοητευμένος – Πρόταση για επίσημη διάσκεψη υπό τον ΓΓ ΟΗΕ όπου θα ανακοινωθεί το άνοιγμα τεσσάρων οδοφραγμάτων

Δεν είμαι απογοητευμένος δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, επιστρέφοντας στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE