Διαψεύδει για Τσάβι η Αλ Σάντ

Διαψεύδει για Τσάβι η Αλ Σάντ

Στη διάψευση των δημοσιευμάτων σε ισπανικά ΜΜΕ για τη μεταγραφή του Τσάβι προχώρησε η Αλ Σάντ.

Το σωματείο του Κατάρ στην ανακοίνωση του τονίζει ότι δεν υπάρχει συμφωνία καταλήγει με την  φράση « η Αλ Σαντ θα κάνει περαιτέρω κοινοποιήσεις μόνον αν υπάρξουν επιπλέον εξελίξεις».

Τα σχετικά ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ο 35χρονος πρώην διεθνής Ισπανός μέσος της Μπαρτσελόνα έχει ήδη  συμφωνήσει με το ασιατικό σωματείο για συμβόλαιο τριών ετών με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως  αλλά η Αλ Σαντ μέσω της επίσημης της σελίδας στο διαδίκτυο αναφέρει ότι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.
Και προσθέτει ότι ο παίκτης της Μπαρτσελόνα βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ντόχα με την οικογένεια του για να γνωρίσει περισσότερο την χώρα στην οποία θα ζήσουν στην περίπτωση που αποφασίσει να  γίνει η μεταγραφή».
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.