ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το παράπτωμα που έκανε και… λήξαν

Το παράπτωμα που έκανε και… λήξαν

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το απόγευμα της Τρίτης (29-10) η ραδιοφωνική εκπομπή «Derby» του Πολίτης 107.6 FM ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Ζοαζίνιο, έχει υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα (όπως διέρρευσε από το βράδυ της Κυριακής) και έμεινε εκτός αποστολής από την αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος».

Αυτό το παράπτωμα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ραδιοφωνική εκπομπή, ήταν ότι ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, ο οποίος προοριζόταν βασικός για το χθεσινό παιχνίδι με δεδομένη την απουσία Ιωάννου, είχε αντιδράσει γιατί ο προπονητής, Τόμας Ντολ, τον είχε για περισσότερο από 30 λεπτά να ζεσταίνεται στο παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης στο Μπακού κόντρα στην Καραμπάχ, χωρίς να τον χρησιμοποιήσει τελικά.  Η αντίδραση του παίκτη… τιμωρήθηκε από τον Ντολ, αφήνοντας τον εκτός αποστολής από το χθεσινό παιχνίδι πρωταθλήματος.

Πάντως, σήμερα (Τρίτη), ο Ζοαζίνιο ήταν κανονικά στην προπόνηση του ΑΠΟΕΛ και το θέμα θεωρείται λήξαν.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top