Λεμεσός: Υπό 6ήμερη κράτηση 23χρόνος για σεξουαλική κακοποίηση

Λεμεσός: Υπό 6ήμερη κράτηση 23χρόνος για σεξουαλική κακοποίηση

Υπό εξαήμερη κράτηση, μετά από απόφαση δικαστηρίου τέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (30/10), 23χρόνος από την Λεμεσό ο οποίος συνελήφθητε από την αστυνομία την Τρίτη (29/10) , μετά από καταγγελία 14χρόνης για σεξουαλική κακοποίηση της. 

Ο νεαρός στην κατοχή του εντοπίστηκε και με μικρή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Να αναφέρουμε ότι η σύλληψη του 23χρόνου έγινε μετά και από αξιολόγηση του Γραφείου Χειρισμού Θεμάτων Βίας στην Οικογένεια και Κακοποίησης Ανηλίκων

Στην ανάκριση του ο 23χρόνους έδωσε κάποιους ισχυρισμούς που ακόμα είναι υπό διερεύνηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων: Ένας θεσμός με καθοριστικό ρόλο στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας

Η Προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων: Ένας θεσμός με καθοριστικό ρόλο στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας

Με αφορμή τη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή των Αντιπροσώπων για την εκλογή νέου Προέδρου του Σώματος, η δημόσια συζήτηση στρέφεται ξανά, σε έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς, της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η Προεδρία της Βουλής, δεν αποτελεί μόνο θέση πολιτικού κύρους, αλλά και θεσμό με ιδιαίτερη συνταγματική και πολιτική βαρύτητα, ο οποίος διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο σε κρίσιμες στιγμές, της σύγχρονης κυπριακής ιστορίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE