Λεμεσός: Υπό 6ήμερη κράτηση 23χρόνος για σεξουαλική κακοποίηση

Λεμεσός: Υπό 6ήμερη κράτηση 23χρόνος για σεξουαλική κακοποίηση

Υπό εξαήμερη κράτηση, μετά από απόφαση δικαστηρίου τέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (30/10), 23χρόνος από την Λεμεσό ο οποίος συνελήφθητε από την αστυνομία την Τρίτη (29/10) , μετά από καταγγελία 14χρόνης για σεξουαλική κακοποίηση της. 

Ο νεαρός στην κατοχή του εντοπίστηκε και με μικρή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Να αναφέρουμε ότι η σύλληψη του 23χρόνου έγινε μετά και από αξιολόγηση του Γραφείου Χειρισμού Θεμάτων Βίας στην Οικογένεια και Κακοποίησης Ανηλίκων

Στην ανάκριση του ο 23χρόνους έδωσε κάποιους ισχυρισμούς που ακόμα είναι υπό διερεύνηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE