Λεμεσός: Υπό 6ήμερη κράτηση 23χρόνος για σεξουαλική κακοποίηση

Λεμεσός: Υπό 6ήμερη κράτηση 23χρόνος για σεξουαλική κακοποίηση

Υπό εξαήμερη κράτηση, μετά από απόφαση δικαστηρίου τέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (30/10), 23χρόνος από την Λεμεσό ο οποίος συνελήφθητε από την αστυνομία την Τρίτη (29/10) , μετά από καταγγελία 14χρόνης για σεξουαλική κακοποίηση της. 

Ο νεαρός στην κατοχή του εντοπίστηκε και με μικρή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Να αναφέρουμε ότι η σύλληψη του 23χρόνου έγινε μετά και από αξιολόγηση του Γραφείου Χειρισμού Θεμάτων Βίας στην Οικογένεια και Κακοποίησης Ανηλίκων

Στην ανάκριση του ο 23χρόνους έδωσε κάποιους ισχυρισμούς που ακόμα είναι υπό διερεύνηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE