Συμμετοχή στην εκστρατεία PASYKAF 2019

Συμμετοχή στην εκστρατεία PASYKAF 2019

Για ακόμη μια χρονιά φοιτητές και καθηγητές του American College έδωσαν το παρόν στην εκστρατεία του Παγκύπριο Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ).

 

Έτσι το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και για τέσσερεις ώρες, η εθελοντές μας μαζεύτηκαν στην είσοδο του πολυκαταστήματος Jumbo στο Στρόβολο και προώθησαν τα γνωστά κουπόνια εισφοράς του Συνδέσμου.



Στο τέλος της ημέρες, τα χαμόγελα ήταν μεγάλα, αφού μαζεύτηκαν πάνω από 750 ευρώ για των λειτουργιών του ΠΑΣΥΚΑΦ, όπως ψυχολογικές υπηρεσίες, εξειδικευμένη νοσηλευτική υποστήριξη, φυσικοθεραπεία και κλινικές λεμφοιδήματος.

Αξίζει να αναφερθεί πως όλοι οι εθελοντές θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής, το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο βιογραφικό τους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.