ΛΑΡΝΑΚΑ: Προδόθηκε από την αμηχανία του ο 20χρονος Ελληνοκύπριος - Έκρυβε στο εσώρουχό του σκόνη

ΛΑΡΝΑΚΑ: Προδόθηκε από την αμηχανία του ο 20χρονος Ελληνοκύπριος - Έκρυβε στο εσώρουχό του σκόνη

Νεαρός ηλικίας 20 χρόνων από την Αραδίππου, συνελήφθη την Τετάρτη (30/10) αφού στο εσώρουχο του εντοπίστηκε πλαστικό δοχείο που περιείχε δύο γραμμάρια κοκαϊνης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μέλη της Τροχαίας Λάρνακας διενεργούσαν την Τετάρτη (30/10) ελέγχους σε αρκετές περιοχές της πόλης, στο πλαίσιο των ερευνών για εντοπισμό μοτοσικλετών μεγάλου κυβισμού και κατ΄ επέκταση τον περιορισμό των θανατηφόρων τροχαίων.
 
Γύρω στις 22:00 (30/10) εντοπίστηκε σκούτερ που οδηγείτο από 20χρονο από τη Λάρνακα και λόγω των τροχαίων παραπτωμάτων που είχε διαπράξει, οδηγήθηκε στα γραφεία της Τροχαίας Λάρνακας για περαιτέρω εξετάσεις.
 
Επειδή οι κινήσεις του νεαρού κρίθηκαν ύποπτες από την Αστυνομία διενεργήθηκε σωματικός έλεγχος και στο εσώρουχο του εντοπίστηκε ένα πλαστικό δοχείο που περιείχε κοκαΐνη συνολικού βάρους 2 γραμμαρίων.
 
Η Τροχαία προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την διερεύνηση των τροχαίων αδικημάτων τα οποία διέπραξε ο νεαρός και ακολούθως παραδόθηκε σε μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών για συνέχιση των εξετάσεων που αφορούν την κατοχή των ναρκωτικών.

Ο νεαρός αναμενόταν να κατηγορηθεί γραπτώς και να αφεθεί ελεύθερος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE