ΛΑΡΝΑΚΑ: Προδόθηκε από την αμηχανία του ο 20χρονος Ελληνοκύπριος - Έκρυβε στο εσώρουχό του σκόνη

ΛΑΡΝΑΚΑ: Προδόθηκε από την αμηχανία του ο 20χρονος Ελληνοκύπριος - Έκρυβε στο εσώρουχό του σκόνη

Νεαρός ηλικίας 20 χρόνων από την Αραδίππου, συνελήφθη την Τετάρτη (30/10) αφού στο εσώρουχο του εντοπίστηκε πλαστικό δοχείο που περιείχε δύο γραμμάρια κοκαϊνης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μέλη της Τροχαίας Λάρνακας διενεργούσαν την Τετάρτη (30/10) ελέγχους σε αρκετές περιοχές της πόλης, στο πλαίσιο των ερευνών για εντοπισμό μοτοσικλετών μεγάλου κυβισμού και κατ΄ επέκταση τον περιορισμό των θανατηφόρων τροχαίων.
 
Γύρω στις 22:00 (30/10) εντοπίστηκε σκούτερ που οδηγείτο από 20χρονο από τη Λάρνακα και λόγω των τροχαίων παραπτωμάτων που είχε διαπράξει, οδηγήθηκε στα γραφεία της Τροχαίας Λάρνακας για περαιτέρω εξετάσεις.
 
Επειδή οι κινήσεις του νεαρού κρίθηκαν ύποπτες από την Αστυνομία διενεργήθηκε σωματικός έλεγχος και στο εσώρουχο του εντοπίστηκε ένα πλαστικό δοχείο που περιείχε κοκαΐνη συνολικού βάρους 2 γραμμαρίων.
 
Η Τροχαία προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την διερεύνηση των τροχαίων αδικημάτων τα οποία διέπραξε ο νεαρός και ακολούθως παραδόθηκε σε μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών για συνέχιση των εξετάσεων που αφορούν την κατοχή των ναρκωτικών.

Ο νεαρός αναμενόταν να κατηγορηθεί γραπτώς και να αφεθεί ελεύθερος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ένας 38χρονος, δύο 46χρονοι και ένας 43χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν σε δρόμο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE