Βόρεια Κορέα: Εκτόξευση αγνώστων στοιχείων βλήμα

Βόρεια Κορέα: Εκτόξευση αγνώστων στοιχείων βλήμα

Βόρεια Κορέα εκτόξευσε την Πέμπτη 31/10 ένα αγνώστων στοιχείων βλήμα προς την θάλασσα στα ανατολικά της, σύμφωνα με ανακοίνωση που έκανε  το γενικό επιτελείο των ενόπλων δυνάμεων της Νότιας Κορέας.

Ο στρατός της Σεούλ βρίσκεται σε επαγρύπνηση ενώ παρακολουθεί την κατάσταση, προσθέτει στην ανακοίνωσή του το νοτιοκορεατικό γενικό επιτελείο.

Οπως ανακοίνωσε η Βόρεια Κορέα , στις 3 Οκτωβρίου δοκίμασε με επιτυχία έναν νέο βαλλιστικό πύραυλο που εκτοξεύεται από υποβρύχιο και αποσκοπεί στην αποτροπή εξωτερικών απειλών και στην ενίσχυση της αυτοάμυνάς της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE