Πρώην ΑΕΛιστας πήρε άριστα

Πρώην ΑΕΛιστας πήρε άριστα

Πολύ καλή παρουσία για την Εθνική Βουλγαρίας κόντρα στην Ιταλία στον αγώνα που έγινε στο Βασίλι Λεφσκι.

Τεχνικός της Βουλγαρίας θυμίζουμε πως είναι πλέον ο Ιβαιλο Πετεφ ο οποίος επι 90 λεπτά ήταν όρθιος μέσα στην βροχή και παρότρυνε τους παίκτες του για να συνεχίσουν την προσπάθεια τους κόντρα στους Ατζούρι.

Άριστα πηρε χθες ο κ Πετεφ και ας μην ξεχνάμε πως το προηγούμενο επίσημο αποτέλεσμα για την Βουλγαρία ήταν ισοπαλία με την Μάλτα στην Σόφια. 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είπε την Τρίτη ότι θα προτείνει κοινή συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη για την ερχόμενη εβδομάδα, εκφράζοντας την ελπίδα να υπάρξει θετική ανταπόκριση.