Oλοκληρώνει τον κύκλο της διερεύνησης o Παναγιώτης Kαλλής

Oλοκληρώνει τον κύκλο της διερεύνησης o Παναγιώτης Kαλλής

Σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την ολοκλήρωση της λήψης των καταθέσεων ο ανεξάρτητος ποινικός ανακριτής Παναγιώτης Καλλής θα επιδώσει στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας Κώστα Κληρίδη το πόρισμά του αναφορικά με κατ` ισχυρισμόν δωροδοκία του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα Ρίκκου Ερωτοκρίτου.

Όπως ανέφεραν στο ΚΥΠΕ έγκυρες πηγές, ο κ. Καλλής αύριο ολοκληρώνει τον κύκλο της διερεύνησης με τη λήψη μίας ή δύο καταθέσεων, ενώ μετά το πέρας της διαδικασίας θα εξεταστεί κατά πόσον θα χρειαστούν συμπληρωματικές καταθέσεις.

«Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη των καταθέσεων, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υποβληθεί η έκθεση», ανέφεραν οι ίδιες πηγές, διευκρινίζοντας ότι από τις δέκα μέρες που δόθηκαν αρχικά οι τρεις ήταν μη εργάσιμες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γενικός Εισαγγελέας ανακοίνωσε την παραχώρηση παράτασης στη διαδικασία μέχρι τις 14 Απριλίου, επικαλούμενος το ογκώδες μαρτυρικό υλικό που έχει συλλέξει μέχρι σήμερα ο ανακριτής, αλλά και τις αργίες που έχουν μεσολαβήσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE