Oλοκληρώνει τον κύκλο της διερεύνησης o Παναγιώτης Kαλλής

Oλοκληρώνει τον κύκλο της διερεύνησης o Παναγιώτης Kαλλής

Σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την ολοκλήρωση της λήψης των καταθέσεων ο ανεξάρτητος ποινικός ανακριτής Παναγιώτης Καλλής θα επιδώσει στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας Κώστα Κληρίδη το πόρισμά του αναφορικά με κατ` ισχυρισμόν δωροδοκία του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα Ρίκκου Ερωτοκρίτου.

Όπως ανέφεραν στο ΚΥΠΕ έγκυρες πηγές, ο κ. Καλλής αύριο ολοκληρώνει τον κύκλο της διερεύνησης με τη λήψη μίας ή δύο καταθέσεων, ενώ μετά το πέρας της διαδικασίας θα εξεταστεί κατά πόσον θα χρειαστούν συμπληρωματικές καταθέσεις.

«Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη των καταθέσεων, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υποβληθεί η έκθεση», ανέφεραν οι ίδιες πηγές, διευκρινίζοντας ότι από τις δέκα μέρες που δόθηκαν αρχικά οι τρεις ήταν μη εργάσιμες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γενικός Εισαγγελέας ανακοίνωσε την παραχώρηση παράτασης στη διαδικασία μέχρι τις 14 Απριλίου, επικαλούμενος το ογκώδες μαρτυρικό υλικό που έχει συλλέξει μέχρι σήμερα ο ανακριτής, αλλά και τις αργίες που έχουν μεσολαβήσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE